...

Sterke en slijtvaste betonlook vloeren

Creëer een unieke en exclusieve uitstraling met Leefbeton

Steeds meer mensen raken gecharmeerd van een industriële uitstraling van hun woonkamer. Onze Premium Leefbeton is een naadloze vloer op epoxybasis.

Het is een fraaie esthetische oplossing voor vloeren toepasbaar in allerlei soorten projecten. Van toepassingen in woonhuizen tot winkelbedrijven. Premium Leefbeton is veelzijdig toe te passen in zowel nieuwbouw als renovatie. Dankzij het karakter en de personaliseerbaarheid vormt Premium Leefbeton een onderscheidende visuele handtekening in elk ontwerp. Premium Leefbeton is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. Met deze leefbeton op epoxybasis heb je een oersterke en unieke vloer.

Een Premium Leefbeton vloer heeft een stoer en industrieel karakter. De kenmerken van Premium Leefbeton:

Iedere Premium Leefbetonvloer is een uniek kunstwerk

Het eindresultaat van onze Premium Leefbetonvloer en de uitstraling ervan wordt helemaal naar de hand van onze gecertificeerde leggers bepaald. Het eindresultaat dat gecreëerd wordt is uniek voor iedere vloer. Kleuraccenten, wolkeffecten, tekening; we maken van je vloer precies die spannende, levendige vloer die je voor ogen hebt.

Een Premium Leefbetonvloer is een hoogwaardig, waterdicht epoxyproduct. Alhoewel er veel kwaliteitsverschillen zijn, wordt woonbeton ook wel woonbetonton, betonciré of betonlook genoemd. Premium Leefbeton is een product dat voldoet aan de strengste normen en mag uitsluitend door gecertificeerde vloerenleggers gelegd worden.

Door de naadloze aanbrenging op de ondergrond ontstaat een strakke vloer die alle ruimtes op die verdieping met elkaar verbindt. Zo ontstaat er een aaneengesloten vloer die zeer hygiënisch en praktisch in het dagelijks gebruik is. Geen enkele vloer is hetzelfde, je vloer is uniek.

Unieke eigenschappen van de Premium Leefbeton

Een Premium Leefbetonvloer is een hoogwaardig, waterdicht product op epoxybasis. Het wordt ook woonbeton of betonlook genoemd. Het belangrijkste verschil met een cementgebonden vloer is dat Premium Leefbeton op epoxybasis is. Hierdoor is de vloer vloeistofdicht en krasvast. De vloer wordt gelegd in 5 tot 6 lagen. Onze gecertificeerde leggers leggen de vloer in een 5 of 6 opeenvolgende dagen. Eerst een hechtlaag (schraaplaag), dan twee gietlagen die telkens geschuurd worden en daarna afhankelijk van je wens één of twee keer aflakken.

Kleuren

Naadloos eenheid creëren

Een Premium Leefbetonvloer maakt van alle ruimtes een naadloze eenheid. Daarbij is de Premium Leefbeton watervast en slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen waarin water en vuil kan achterblijven. De vloeren zijn makkelijk schoon te houden. Het reguliere onderhoud is stofzuigen en dweilen. Bij ernstige vervuiling kan de vloer ook geschrobd worden.

Meer informatie over Leefbeton?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 045-542551, ook kun je ons mailen voor meer via: info@introvloerencentrum.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Super vriendelijk en behulpzaam..! Doen niet moeilijk, komen afspraken na en hebben een geweldige service met zeer kundige en vriendelijke medewerkers

Super vloer, super mensen en super vriendelijk! En daarbij ook nog eens een nette prijs verhouding. Wat wil je nog meer!

Premium Leefbeton​ vergelijken?

Heb je al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfel je over de kwaliteit en vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met je mee en geven je een eerlijk advies. Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Daarom kiest u voor Intro Vloerencentrum

7 redenen om te kiezen voor een Premium Leefbeton vloer!

Gratis Premium Leefbeton Inspiratie folder

Vraag gratis de Premium Leefbeton inspiratie folder aan. Deze zit vol met informatie voor jouw droom betonvloer. 

Inspiratie nodig? Bekijk onze projectenpagina

introvloerencentrum gietvloer 8
introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

gietvloeren home

Bereken direct uw prijs

Benieuwd wat een nieuwe vloer kost? We maken snel een prijsopgave.