Marmerstone voordelig door eigen import uit Italië

Marmerstone is een hoogwaardig product van door de natuur gepolijste marmeren korrels. Doordat wij onze marmerkorrels zelf rechtstreeks uit Italië importeren kan INTRO Vloerencentrum bv een Marmerstonevloer voordeliger leveren dan elk ander bedrijf. Gun uzelf dat beetje luxe; neem een Marmerstonevloer. 

Marmerstonevloeren; voornaam en warm

In Marmerstonevloeren maken wij gebruik van pure marmerkorrels. De kleur die u ziet is de kleur van de marmersoort waarvan ze gemaakt zijn. Geen wonder dat de uitstraling van een vloer gemaakt van een van de mooiste steensoorten ter wereld rijk en vorstelijk is. Hoeveel paleizen zijn er niet opgetrokken uit hetzelfde marmer? Voor de Marmerstone vloer heeft u de keuze uit maar liefst 20 hoogwaardige soorten. Ook de Marmerstonekorrels van INTRO Vloerencentrum bv zijn drie maal meer zorgvuldig en langdurig uitgezeefd om tot de beste selectie te komen. 

Marmerstonevloeren zijn:

marmeren tafel kopen

Marmerstone brengt rust

De natuurlijke eigenschappen van Marmerstone zoals de unieke lichtbreking van marmer en de natuurlijke kleurschakeringen brengen rust en luxe in het interieur. Twee of zelfs meer soorten Marmerstone laten zich daarnaast heel mooi verwerken in bijvoorbeeld klassieke band en biespatronen, blok of streeppatronen of wat u maar bedenkt. We denken heel graag met u mee om tot weer een nieuwe toepassing te komen die even uniek voor u is als voor ons! Zo wordt het kiezen van een vloer een creatief proces met op het einde uw eigen exclusieve patroon en uitstraling.

Marmerstone is lekker makkelijk

Hoe luxe een Marmerstonevloer ook mag zijn, het gemak van iedere grindvloer is ook het gemak van een Marmerstonevloer. Ravottende kinderen, enthousiaste huisdieren, omvallende wijnglazen en gemorste koffie; het maakt allemaal niet uit. Met een stofzuiger, bezem, dweil of een sopje als het moet is ieder rampje in no time achter de rug.

 
marmervloeren zijn allergie vrije vloeren

Een naadloze marmerstonevloer

Net als de grindvloeren worden ook de Marmerstonevloeren naadloos gelegd. U creëert daarmee één heel groot basiselement in de opbouw van uw interieur. Eén element dat alles naadloos verbindt, heel sterk aanwezig is en toch niet opvalt omdat het niet schreeuwt. Integendeel; de Marmerstonevloer lijkt er voor gemaakt om alles wat je er op plaatst een eigen elan te geven. Een Marmerstonevloer is een beetje magisch. Zo magisch als die miljoenen jaren die het heeft geduurd om het marmer te laten ontstaan.

 

Al 2x een nieuwe vloer laten leggen. Goed advies, goede service, prachtig gelegd, mooie afwerking, binnen kort is boven aan de beurt en dan kom ik weer terug naar jullie.

Nathalie van Doorn

Onze vloer ligt nu al enkele jaren maar we zijn er nog even blij mee als toen hij net gelegd is en hij ziet er nog net zo goed uit. Top service destijds geleverd ook.

Dennie Stolarski

Marmerstonevloer vergelijken?

Heeft u al een marmerstonevloer offerte van een andere partij en bent u benieuwd of het goedkoper (of eerlijker) kan? Dan kijken onze adviseurs graag met u mee. In sommige gevallen kunnen we meteen met een tegenbod komen wat u voordeliger uitkomt. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum nieuws

Veel gestelde vragen over vloeren