...

BLACKFRIDAY DEALS

Maak gebruik van onze mega kortingen tijdens onze BLACKFRIDAY DEALS. De kortingen lopen al snel op tot honderden euro’s en zijn geldig van 23 november tot en met 30 november online én in onze showrooms in Kerkrade & Maastricht. Uiteraard kunt u ook direct via onze website een offerte aanvragen. De kortingen worden dan automatisch verrekend.
Gratis draadloze Kärcher vloerreiniger t.w.v. €219,95
Houd uw grindvloer in topconditie met de Kärcher vloerreiniger. Deze krijgt u tijdens Blackfriday gratis bij aanschaf van een grindvloer vanaf 40 m2.
Tijdens de Blackfriday deals hebben we de exclusieve Magnovloer voor de prijs van een Krystalstonevloer. Voor slechts €57,50 per m2 incl leggen. Als de vloer uiterlijk in februari gelegd mag worden ontvangt u daarbovenop €100,- extra korting!
 

Voordelen van een Magnovloer
Met een Magnovloer heeft u geen geluid zoals bij laminaat en geen stof zoals bij vloerbedekking. Met deze naadloze vloer, in een door u te kiezen kleur, wordt uw woning nog persoonlijker. Het verschil met de Krystalstone vloer is de korrelgrootte. Bij een Magnovloer is de korrelgrootte 1 tot en met 3 mm. Doordat de grote en kleinere korrels elkaar beter opsluiten wordt de vloer een stuk gladder, dit zorgt voor een mooie zachte natuurlijke uitstraling. Het licht weerkaatst namelijk niet vanaf het oppervlak van de vloer maar wordt in het oppervlak van de steen verstrooid. Deze natuurlijke lichtbreking geeft de vloer een chique uitstraling.

Hoe maakt u gebruik van deze actie?

Kom langs in onze showroom in Kerkrade of Maastricht en geef aan dat u gebruik wilt maken van deze actie. U kunt ook direct hier een offerte aanvragen.

 

Direct een offerte ontvangen

Offerte aanvragen
Black Fridat 2023 (2)

Veel gestelde vragen

introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!