Speciale actie: Exclusieve Magnovloer voor de prijs van een Krystalstone grindvloer

Tussen 21-09-2023 en 21-10-2023 bieden wij de exclusieve Magnovloer aan voor de prijs van een Krystalstone vloer. De prijs is €57,50 incl BTW per m2. Dé voordeligste vloer van Nederland.

Als klapper hebben wij voor de snelle beslisser nog eens €100,- extra korting* indien we de vloer uiterlijk januari 2024 leggen. Deze deal wilt u niet missen!

Voordelen van een Magnovloer
Met een Magnovloer heeft u geen geluid zoals bij laminaat en geen stof zoals bij vloerbedekking. Met deze naadloze vloer, in een door u te kiezen kleur, wordt uw woning nog persoonlijker. Het verschil met de Krystalstone vloer is de korrelgrootte. Bij een Magnovloer is de korrelgrootte 1 tot en met 3 mm. Doordat de grote en kleinere korrels elkaar beter opsluiten wordt de vloer een stuk gladder, dit zorgt voor een mooie zachte natuurlijke uitstraling. Het licht weerkaatst namelijk niet vanaf het oppervlak van de vloer maar wordt in het oppervlak van de steen verstrooid. Deze natuurlijke lichtbreking geeft de vloer een chique uitstraling.

Hoe maakt u gebruik van deze actie?

Kom langs in onze showroom in Kerkrade of Maastricht en geef aan dat u gebruik wilt maken van deze actie. U kunt ook direct hier een offerte aanvragen en bij de opmerkingen aangeven dat u gebruik wilt maken van de actie.

Voorwaarden*
* Niet in combinatie met andere acties.
* Om gebruik te kunnen maken van de €100,- snelle beslissers korting moet de vloer uiterlijk januari 2024 worden gelegd met een minimaal oppervlak van 20 m2. 
* Niet geldig voor reeds verstrekte opdrachten.

 

Direct een offerte ontvangen

Offerte aanvragen
intro vloerencentrum magnovloer

Actie: Traprenovatie, nu voor €1.895!

Maak van je trap een blikvanger in huis! Wij maken hem weer als nieuw en zorgen voor een frisse stijlvolle uitstraling. Nu voor €1.895,- inclusief BTW*

Steeds meer mensen kiezen voor siergrind als trapbekleding. Siergrind is veilig, antislip, zeer slijtvast, functioneel en stijlvol. Kies uit ons aanbod van meer dan 25 kleuren. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en helemaal naar uw persoonlijke smaak aan te passen. Voor deze actieprijs bekleden we zowel de treden als de stootborden.

 

Nu voor €1.895,- * inclusief op maat gemaakt hoogwaardig RVS neusprofiel en beklede stootborden.

Kies nu voor het exclusieve Krystalstone, Magno of Marmergrind of hoogwaardig HPL stootbord zonder meerprijs. 

Deze actie is geldig voor bestellingen tot 22 september. De uitvoering kan al binnen 3 maanden na bestelling.

 

Neem een kijkje in een van onze showrooms en maak uw keuze.

✓ Strak en tijdloos design
Zeer onderhoudsvriendelijk
✓ Antislip
✓ Keuze uit meer dan 25 kleuren
✓ Geen hak en breekwerk
✓ Mogelijk op vrijwel iedere trap
✓ Met hoogwaardig op maat gemaakte RVS neusprofielen
✓ Vrije keuze in materiaal zonder meerprijs (Grind, Magno of Marmerstone)
✓ Stootborden bekleed met Hoogwaardig HPL, Krystalstone, Magno, of Marmerstone

Graag een offerte op maat? Onze adviseurs komen met alle plezier naar je toe. Vraag hier een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 045-5425521 (Kerkrade) of 043-2204040 (Maastricht).

*Voor een trap van 13 treden

Veel gestelde vragen