...

Bedrijfsvloeren specialist van Nederland in nieuwbouw en renovatie

Intro Vloerencentrum is dé bedrijfsvloerenspecialist van Nederland. De bedrijfsvloeren van Intro Vloerencentrum worden toegepast bij renovatie van industriële vloeroppervlakken als toplaag op verregende, aangetaste of versleten betonvloeren. Daarnaast zijn wij ook hét vloeren-afwerkbedrijf dat de toplaag in nieuwbouwsituaties aanbrengt.

Bedrijfsvloeren zijn een belangrijk onderdeel in uw bedrijf of in een magazijn. Dat wordt vaak vergeten en onderschat. Wij leveren dan ook een bedrijfsvloer die meestal ruim boven de gestelde normen uitsteekt. Dat doen wij om er zeker van te zijn dat u over een bedrijfsvloer beschikt die langer mee gaat dan de doorsnee vloer. Onze toplaag is een topproduct met topprestaties.

vloeren bedrijfsvloeren industrievloeren toplaag

2500 m² bedrijfsvloer per dag

Door de toepassing van de beste materialen en hulpmiddelen heeft INTRO Vloerencentrum bv het hele proces om uw bedrijfsvloer te voorzien van een nieuwe toplaag helemaal in eigen hand. Met de inzet van een eigen silo systeem realiseren we nieuwe bedrijfsvloeren in een verwerkingssnelheid van ruim 2500 m² per dag. Sterker nog; wanneer uw productie weer supersnel op gang moet zijn kunnen we zelfs een PMMA toplaag leveren die niet alleen keihard is maar ook nog eens in 3 uren volledig uitgehard- en belastbaar is. 

vloeren bedrijfsvloeren pmma laag

Voordelen van Intro Vloeren bedrijfsvloeren

Industriële vloeren moeten aan hoge eisen voldoen

Van een industriële vloer wordt heel veel gevraagd. Zijn het niet de gebruikerseisen, dan zijn het wel de wettelijke eisen die al naar gelang de toepassing van de vloer nogal kunnen verschillen. Ze staan hier door elkaar:

vloeren bedrijfsvloeren esd

Van slagerij tot vliegtuighangar

De industriële vloer kan afhankelijk van de gebruikseisen anders van samenstelling zijn. Wij onderscheiden dan ook:

vloeren bedrijfsvloeren winkels kantoor

Wij kunnen de vloeren naturel leveren, maar ook gepigmenteerd voor een basis-kleuraccent in de ruimte. Kleur is sfeer, stemming en emotie. Soms heel belangrijk voor de functionaliteit. Onze vloeren vind u van slagerij tot in een vliegtuighangar. In deze bandbreedte vind u toepassingen zoveel als u wilt:

2500 m² in één dag aangebracht, de volgende dag gebruiksklaar

Productieverlies is in sommige bedrijven zo kostbaar dat vernieuwing van de vloer maar wordt uitgesteld en uitgesteld. Overmatige slijtage, slechte werkomgeving en milieuboetes liggen op de loer. INTRO Vloerencentrum bv brengt dat probleem terug tot het absolute minimum. Met behulp van onze PMMA vloeren brengen wij de verwerkingssnelheid omhoog tot maar liefst 2500 M2 per dag met een uithardingstijd van maar 3 uur. Dat betekent dat u een bedrijfshal van 20 X 125 meter de volgende dag alweer kunt inrichten en zelfs al weer met heftrucks en ander zwaar materieel door de ruimtes kunt rijden. 

Sfeer ; óók in uw bedrijfshal

Omdat ook in industriële omgevingen een goede werksfeer en visuele aspecten van belang zijn kunnen we de vloer pigmenteren en daardoor van een kleur voorzien. Als het nodig is kunnen we de vloer ook nog verzegelen met een volstrekt ondoordringbare laag. Bacteriële verontreinigen, maar ook stof en vuil kunnen daardoor beter verwijderd worden zodat het gebruik van de ruimte geschikt is voor industrieën die onder extreme hygiënische voorwaarden werken.

 

Laat u inspireren

Super vriendelijke personeel en zeer vakkundig de vloer gelegd Het hele Team van Intro Vloerencentrum bedankt

Super vriendelijk en behulpzaam..! Doen niet moeilijk, komen afspraken na en hebben een geweldige service met zeer kundige en vriendelijke medewerkers

Bedrijfsvloeren vergelijken?

Heeft u al een bedrijfsvloeren offerte van een andere partij en bent u benieuwd of het goedkoper (of eerlijker) kan? Dan kijken onze adviseurs graag met u mee. In sommige gevallen kunnen we meteen met een tegenbod komen wat u voordeliger uitkomt. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Veel gestelde vragen over grindvloeren

introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!