...

Deskundigheid en 30 jaar ervaring

Intro Vloerencentrum is 30 jaar geleden gestart met het leggen van naadloze vloere. Daarmee is het een van de langst bestaande leveranciers voor deze vloeren. In de loop van de jaren is er ook een specialisme opgebouwd in het leggen van andere vloeren, zoals marmerstone, troffelvloeren (ook wel mortelvloer genoemd), gietvloeren en woonbeton.

Intro Vloerencentrum heeft een ruime showroom aan de Wiebachstraat 10 in Kerkrade. (nabij het Rodastadion). Ook zijn we sinds 2022 gevestigd in Maastricht, Avenue Ceramique 175 (shop-in-shop Cérunique). Daar kunt u kijken naar voorbeelden van alle vloeren en de mogelijkheden van traprenovatie.

Intro Vloerencentrum is franchisegever voor circa 25 franchisenemers in Benelux en Duitsland. Voor deze franchisenemers verzorgen we onder andere de inkoop van materialen, opleidingen en marketing, zodat zij in hun eigen werkgebied kunnen excelleren als vloerenspecialist.

Intro Vloerencentrum heeft een ruim magazijn waar alle kleuren en materialen uit voorraad leverbaar zijn. Met onze jarenlange ervaring staan we zowel klanten, aannemers en verzekeringsmaatschappijen met raad en daad terzijde om onze expertise te delen. Intro Vloerencentrum is lid van de branche-organisatie NOA. Alle leden van deze organisatie voldoen aan strenge toelatingsnormen.

Wij staan altijd voor u klaar! Graag tot ziens in een van onze showrooms.

Intro Vloerencentrum Kerkrade 1

Wat zeggen onze klanten?

Beste mannen van Intro vloerencentrum Kerkrade! Vanaf het begin met het uitzoeken tot uiteindelijk vandaag het eindresultaat zijn jullie TOP!!!!!!!! BEDANKT voor jullie vakmanschap Jullie zijn vriendelijke en harde werkers Netjes, betrouwbaar secuur en een goeie service! CHAPEAU! We zullen jullie bij anderen zeer zeker aanbevelen! Nogmaals dank, voor onze prachtige magno grindvloer Galaxy Black.

Beste mannen. wat zijn jullie top. Volgens afspraak is alles zeer netjes afgeleverd. Complimenten...het was zoo ontzettend warm, en jullie hebben je ondanks de warmte niet voor 100% maar voor 200% bij ons ingezet. Hartelijk dank hiervoor.

Offerte vergelijken?

Heeft u al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfelt u over de kwaliteit en  vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met u mee en geven u een eerlijk advies. Neem dan contact op of vraag een vergelijkbare offerte aan.

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Veel gestelde vragen

introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

10% korting op alle vloeren! 30 jaar

10% korting op een nieuwe vloer

Met trots vieren we in 2024 het 30-jarig bestaan van Intro Vloerencentrum. Om dit speciale moment te vieren, ontvangt iedereen die een nieuwe vloer besteld tussen 4 t/m 30 juni 10% korting.

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showrooms in Kerkrade of Maastricht of vraag direct een offerte aan.