Deskundigheid en 25 jaar ervaring

Intro Vloerencentrum bv is ongeveer 25 jaar geleden begonnen. Een klassiek succesverhaal: ook wij begonnen onze activiteiten in de garage aan huis. We hebben in die jaren zo’n beetje alles gemaakt op het gebied van Siergrindvloeren, Gietvloeren, Mortelvloeren en Marmerstone vloeren. De tot showroom verbouwde garage was in no-time te klein.

Na een tussenperiode, waarin we verhuisden naar de eerste echte showroom, was er al snel behoefte aan weer een grotere showroom en aan een magazijn. De populariteit van Grindvloeren nam hand over hand toe en daarmee groeide ook onze behoefte aan opslagcapaciteit. In 2009 verhuisden we dan ook naar ons huidige pand aan de Wiebachstraat 10 in Kerkrade vlakbij het Roda Stadion.

intro vloerencentrum over ons

Uit de contacten met onze klanten bleek dat er behoefte was aan een nieuw product dat gladder was en waarvan de korrels beter zouden aansluiten tot een glad oppervlak. Samen met onze Duitse fabrikant ontwikkelden wij het procedé voor Krystalstone, de overtreffende trap van siergrind. Waarom dat zo is:

U ziet het: wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Jaren waarin we ongeveer alles hebben gemaakt wat u kunt bedenken in de toepassing van Siergrind. We leggen daarom niet alleen vloeren maar we staan u op basis van al die ervaring met raad en daad terzijde. We hebben- of bedenken een oplossing voor alle voorkomende problemen. Uw trappen nemen we mee in het plan, we brengen van tevoren vloerverwarming aan en we hebben schitterend afwerkmateriaal in RVS zoals leuningen en balustrades. Als u ons uitzwaait heeft u jarenlang geen omkijken meer naar uw naadloze grindvloer!

Wij staan altijd voor u klaar! Graag tot ziens in een van onze showrooms.

Wat zeggen onze klanten?

Beste mannen van Intro vloerencentrum Kerkrade! Vanaf het begin met het uitzoeken tot uiteindelijk vandaag het eindresultaat zijn jullie TOP!!!!!!!! BEDANKT voor jullie vakmanschap Jullie zijn vriendelijke en harde werkers Netjes, betrouwbaar secuur en een goeie service! CHAPEAU! We zullen jullie bij anderen zeer zeker aanbevelen! Nogmaals dank, voor onze prachtige magno grindvloer Galaxy Black.

Daniël & Nancy uit Herten

Beste mannen. wat zijn jullie top. Volgens afspraak is alles zeer netjes afgeleverd. Complimenten...het was zoo ontzettend warm, en jullie hebben je ondanks de warmte niet voor 100% maar voor 200% bij ons ingezet. Hartelijk dank hiervoor.

Nala Kikken

Offerte vergelijken?

Heeft u al een traprenovatie offerte van een andere partij en bent u benieuwd of het goedkoper (of eerlijker) kan? Dan kijken onze adviseurs graag met u mee. In sommige gevallen kunnen we meteen met een tegenbod komen wat u voordeliger uitkomt. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum nieuws

Veel gestelde vragen