...

Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer?

Naadloze gietvloeren, op en top exclusief

Een Gietvloer legt een designbasis onder je interieur!

In het moderne interieur worden steeds vaker Gietvloeren toegepast, zowel in woningen, in kantoren en in openbare gebouwen. Gietvloeren worden meestal mat afgewerkt en over het algemeen in hele lichte kleuren aangebracht. Het effect daarvan is een ruimte die, doordat de vloer helemaal naadloos is, één groot geheel maakt van alle vertrekken die aan elkaar grenzen. De zacht matte uitstraling van de vloer doet aangenaam rustig aan voor het oog en voelt zacht en warm aan, zelfs (of misschien wel vooral) op blote voeten. Een Gietvloer geeft je een gevoel van comfort en geborgenheid; van thuis zijn.

Een Gietvloer heeft een designachtige uitstraling. Het geeft een woning of een kantoor meteen iets futuristisch en een hoog niveau van afwerking. Het is strak, functioneel en warm. De Gietvloer lijkt alles wat je erop plaatst te accentueren waardoor je de inrichting ook echt gaat zien. Het maakt niet uit of u een klassiek, modern, een trendy of een designinrichting heeft; op een Gietvloer heeft ieder stuk zijn eigen ruimte terwijl de naadloze vloer de bindende factor, het podium voor uw interieur is.

introvloerencentrum gietvloer 6
introvloerencentrum gietvloer 11
introvloerencentrum gietvloer 10

Gietvloeren en hun toepassing

introvloerencentrum gietvloer 4
introvloerencentrum gietvloer 7

Gietvloeren voor particulieren, utiliteitsbouw en industrie

Het principe van de Gietvloer kan worden uitgevoerd op basis van 3 verschillende materialen:

Gietvloeren op basis van polyurethaan (MKB en Particulieren)

De Polyurethaan Gietvloer wordt gemaakt in een aromatische- en alifatische variant. De alifatische variant is nagenoeg kleurecht. Hij wordt daarom altijd aangeraden voor particuliere toepassingen.

De Polyurethaan Gietvloer wordt meestal mat afgewerkt. Het zijn taai-elastische vloeren en juist daardoor zeer geschikt voor woning, winkel en kantoren. De elasticiteit zorgt ervoor dat scheuren in de ondergrond en ook werking in de ondergrond wordt opgevangen in het materiaal. Bovendien zorgt het ervoor dat de vloer zacht en aangenaam aanvoelt, ook met blote voeten.

De PU vloeren zijn makkelijk in onderhoud, toe te passen op vrijwel elke ondergrond, naadloos en decoratief.

Gietvloeren op basis van epoxy (industrie)

Epoxy Gietvloeren bestaan uit tweecomponenten kunsthars en worden hoofdzakelijk toegepast in de industrie, zoals opslagruimtes, magazijnen en fabrieken.

De Epoxy Gietvloer is niet kleurecht, maar wel veel harder als een PU Gietvloer en daardoor geschikt voor industrieel gebruik. Een stabielere kleur kan eventueel aangebracht worden als een geschilderde laag.

Vanzelfsprekend vraagt een industriële vloer een heel andere benadering dan een vloer in de particuliere of utiliteitsbouw. Ons projectteam staat u graag met raad en daad vanaf het eerste concept terzijde.

 
intro vloerencentrum gietvloer 3
introvloerencentrum gietvloer 4

Zeer goede service en super mooi resultaat!! kortom zeer tevreden klant!!

Prachtige vloer gelegd en mooi afgewerkt goeie service vanuit Roermond top

Gietvloer vergelijken?

Heeft u al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfelt u over de kwaliteit en  vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met u mee en geven u een eerlijk advies. Neem dan contact op. 

Bekijk ook

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Daarom kiest u voor Intro Vloerencentrum

Veel gestelde vragen over vloeren

Inspiratie nodig? Bekijk onze projectenpagina

introvloerencentrum gietvloer 8
introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

10% korting op alle vloeren! 30 jaar

10% korting op een nieuwe vloer

Met trots vieren we in 2024 het 30-jarig bestaan van Intro Vloerencentrum. Om dit speciale moment te vieren, ontvangt iedereen die een nieuwe vloer besteld tussen 4 t/m 30 juni 10% korting.

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showrooms in Kerkrade of Maastricht of vraag direct een offerte aan.