...

Bent u op zoek naar een nieuwe grindvloer?

Grindvloeren van de beste kwaliteit

Wilt u een stijlvolle, makkelijke en slijtvaste vloer? Onze grindvloeren bieden u een maximum aan comfort, sfeer en gebruiksgemak. Intro Vloerencentrum is sinds 1994 is dé professionele en betrouwbare partij voor het leggen van siergrind- en troffelvloeren. Zowel particulieren en bedrijven weten ons altijd weer te vinden en vertrouwen op ons vakmanschap, onze aanpak en onze werkwijze.

Siergrindvloeren en troffelvloeren zijn:

Design en stijlvol Intro Vloerencentrum

Krystalstone grindvloeren kunnen daarom even makkelijk toegepast worden in:

Krystalstone heeft de hardheid en de slijtvastheid van steen maar voelt zacht aan als tapijt. Het is krasvast en kleurecht. In woonhuizen kan een grindvloer gebruikt worden in vrijwel iedere ruimte.

Grindvloeren en hun toepassing

Een grindvloer is een naadloze vloer. Hierdoor krijgt uw woning een zeer ruimtelijk effect. De vloer is erg onderhoudsvriendelijk en daarmee zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren.

Woonkamers, keukens en kelders

De vloer wordt gelegd met epoxyhars en is daardoor erg hard. De vloer zal bij intensief gebruik niet beschadigingen. Omdat de vloer geseald wordt is hij vloeistofdicht. Ideaal voor keukens en speelkamers. Met huisdieren is een onderhoudsvrije vloer erg fijn. Indien je kelder droog is, kunnen we de grindvloer ook in de kelder leggen.

Slaapkamers

In slaapkamers is er meer stofvorming. Een grindvloer is anti allergeen. Stof zal minder kans krijgen. Indien je de overloop meteen meeneemt heb je geen dorpels meer nodig. Nog meer gebruiksgemak!

Garages

Omdat een grindvloer makkelijk in onderhoud is, is deze ook zeer geschikt voor garages. Indien je een auto in de garage wil zetten is dit geen probleem. We kunnen de vloer dan behandelen met een speciale lak. Hierdoor krijgen de weekmakers die in autobanden geen kans om de seallaag aan te tasten

Naadloos werkt ruimtelijker

De naadloze verwerking van siergrind verbindt ruimtes met elkaar. Dorpels zijn niet meer nodig. Omdat de vloer gesmeerd wordt, zijn lastige hoeken en nissen goed af te werken. Omdat grindtapijt, zoals een siergrindvloer ook wel wordt genoemd een natuurlijk materiaal is kunt u het ook heel mooi met andere natuurlijke materialen combineren. Deze komen uitstekend tot haar recht op een Krystalstone grindvloer. Of uw inrichting nu klassiek, modern of design is, het past altijd bij een nieuwe grindvloer van Intro Vloerencentrum. 

Een grindvloer in uw bedrijf; zakelijk en warm tegelijk

In een kantoor, showroom, winkel of praktijkruimte komen vaker veel mensen? De slijtvastheid van een grindvloer staat garant voor een lange levensduur. Meestal wordt gekozen voor een gemêleerde kleur. Hierdoor zijn vuil en loopsporen minder zichtbaar. Door het kiezen van de juiste kleur en korrelgrootte kunt u aan uw commerciële ruimten precies dat accent en de sfeer geven die past bij uw activiteiten. 

Grindvloer Intro Vloerencentrum

De grindvloer in natte ruimtes

Een bijzonder geschikte toepassing van woongrind is die in zogenaamde natte ruimtes; de bijkeuken, de waskeuken of waskelder, maar ook de badkamer. Een grindvloer kan echter niet gelegd worden in het douchegedeelte. Een goede aanhechting naar afvoeren is niet te garanderen. Door het vele water zou dit lekkages kunnen veroorzaken met als gevolg vlekvorming en waterschade. 

Onderhoud

Een Krystalstone vloer is erg onderhoudsvriendelijk. Voor het reguliere onderhoud volstaat het om de vloer te stofzuigen en te dweilen. Hiervoor kunt u de speciaal ontwikkelde Krystalstone Cleaner gebruiken. Indien er sprake is van hardnekkige en/of plaatselijke vervuiling, kunt u dit reinigen met Krystalstone Cleaner zonder verdunning of met schoonmaakzijn.

We adviseren om de vloer een of twee keer per jaar te reinigen met een schrob/zuigmachine of schrobborstel. Het is daarbij belangrijk dat het vuile water meteen opgeveegd of gezogen wordt. In geval van een schrob/zuigmachine dienen de borstel haaks op de vloer te roteren.

Kleuren

Krystalstone siergrind is te verkrijgen in 16 verschillende geselecteerde kleuren en mixen. Klik hier voor het aanbod. Wilt u uw vloer nog verder personaliseren met andere kleuren of glitter? Dat kan! Neem contact op met onze specialisten om uw wensen te bespreken.

Woorden van onze klanten

Mooie grindvloer in ons nieuwe huis laten leggen. Super blij mee! Wij komen nog eens terug als de trap aan de beurt is.

Super geadviseerd. Geweldig personeel en helemaal blij met onze grind vloer en grind trappen

Grindvloer vergelijken?

Heeft u al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfelt u over de kwaliteit en vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met u mee en geven u een eerlijk advies. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Daarom kiest u voor Intro Vloerencentrum

Veel gestelde vragen over grindvloeren

Inspiratie nodig? Bekijk onze projectenpagina

introvloerencentrum gietvloer 8
introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

gietvloeren home

Bereken direct uw prijs

Benieuwd wat een nieuwe vloer kost? We maken snel een prijsopgave.