Vloerverwarming behaaglijk warm

Indien u nadenkt over een nieuwe vloer is dat ook het ideale moment om voor vloerverwarming te kiezen. Met vloerverwarming in huis ervaart u pas wat echt comfort betekent. Met vloerverwarming verwarmt u uw huis gelijkmatig. Soms kan een vloer koud aanvoelen. Met een vloerverwarming is dit verleden tijd.

Vloerverwarming Intro Vloerencentrum

Vloerverwarming aanbrengen

Het aanbrengen van vloerverwarming kan ook in bestaande woningen. Dit kan meestal zonder hak en breekwerk. De vloerverwarming wordt dan ingefreesd in de bestaande vloer. Indien er voldoende hoogte is, kan de vloer ook geïsoleerd worden. Daarmee is het rendement nog hoger en spaart u energiekosten. Het in frezen is meestal binnen 1 dag gebeurd. De vloerverwarming wordt dan aangesloten op de bestaande CV installatie en is te bedienen met de aanwezige thermostaat. Vloerverwarming werkt efficiënter dan een normale verwarming.

Dit zijn de voordelen op een rijtje:

U bespaart niet alleen op uw energierekening, u spaart ook het milieu. 

vloerverwarming slider introvloeren

Het aanleggen van vloerverwarming is specialistenwerk. Intro Vloerencentrum werkt voor vloerverwarming samen met de beste partners. U kunt rekenen op de beste service, kwaliteit en garantie.

Intro Vloerencentrum adviseert en coördineert het gehele proces. Zo heeft u voor het geheel van vloeren en vloerverwarming slechts één aanspreekpunt.

topservice, topafwerking! Zeker een aanrader!

Bart Nckmns

zeer goede service en super mooi resultaat!! kortom zeer tevreden klant!!

Marcel Vriezelaar

Vloerverwarming vergelijken?

Heeft u al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfelt u over de kwaliteit en  vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met u mee en geven u een eerlijk advies. Neem dan contact met ons op of vraag een vergelijkende offerte aan.

Intro Vloerencentrum nieuws

Veel gestelde vragen over vloerverwarming

Voorjaarsdeals bij Intro Vloerencentrum.
Gratis Kärcher dweil/zuigmachine

Bij aankoop van een Krystalstone Grindvloer of exclusieve Magnovloer* ontvangt u gratis een dweil/zuigmachine twv €249,-
Deze actie is geldig van 10 mei tot en met 25 mei.
Gratis dweilzuigmachine twv E249 bij aankoop van een Krystalstone Grindvloer of exclusieve Magnovloer 1