slide vloerverwarming groot

Vloerverwarming is lekker behaaglijk warm.

Met vloerverwarming in huis ervaart u pas wat echt comfort betekent. Vloerverwarming wordt dan ook steeds populairder in Nederland. Steeds vaker wordt er voor vloerverwarming gekozen omdat het huis er gelijkmatiger door wordt verwarmd. 

Intro vloerverwarming

Uit de bovenstaande figuur begrijpt u precies waarom vloerverwarming de beste manier van verwarmen is.

Vloerverwarming aanbrengen

Misschien hoort u ook bij al die mensen die denken dat vloerverwarming aanbrengen omslachtig is, en dat complete vloeren gesloopt moeten worden. Dat het alleen maar toepasbaar is in nieuwe huizen of na het storten van een nieuwe vloer. Maar dat is achterhaald! INTRO Vloerencentrum bv heeft een alternatief; wij frezen de geul voor de verwarmingsleiding in de vloer!

Het in frezen is meestal binnen 1 dag gebeurd, zonder HAK- of BREEKWERK! We nemen zelfs het afval met ons mee!! Vloerverwarming werkt efficiënter dan een normale verwarming. Dit zijn de voordelen op een rijtje:

  • Lagere energierekening
  • Milieubewust want minder gasverbruik
  • Gelijkmatiger verwarmde ruimtes
  • Aangenamere warmte
  • Uitstekend combineerbaar met grind-, giet- en woonbeton
  • Onderhoudsarm

U bespaart niet alleen op uw energierekening, u bent ook milieubewust bezig omdat u minder gas verbruikt.

Intro vloerverwarming slider

Met INTRO Vloerencentrum bv kunt rekenen op de beste kwaliteit en deskundigheid! Wij werken met de beste materialen en vakmensen. We zijn KIWA-gecertificeerd en dat betekent voor u een optimale garantie voor ons vakwerk. Wanneer u een complete renovatie van uw vloer, uw trap, de bijbehorende balustrades combineert met vloerverwarming is dat een waardevaste investering in uw huis.

Vraag naar onze speciale voordelen wanneer u in een COMBI ACTIE kiest voor zowel de verwarming als de vloer of ander producten van INTRO Vloerencentrum bv.