...

Magnovloeren zijn uniek

Voor mensen die een Gietvloer overwegen maar twijfelen over de duurzaamheid daarvan of voor wie de prijs een struikelblok is heeft Intro Vloerencentrum een uitstekend alternatief: Magnofloor.

Magnofloor is net als Krystalstone een door de natuur gepolijste korrel. De korrels worden gebonden in hars en worden afgewerkt met een ondoordringbare toplaag waardoor vocht en vuil geen kans krijgen.

Het verschil met de Krystalstone vloer is de korrelgrootte. Bij een Magnovloer is de korrelgrootte 1 tot en met 3 mm. Doordat de grote en kleinere korrels elkaar beter opsluiten wordt de vloer een stuk gladder, met een mooie zachte natuurlijke uitstraling tot gevolg. Het licht weerkaatst namelijk niet vanaf het oppervlak van de vloer maar wordt in het oppervlak van de steen verstrooid. Deze natuurlijke lichtbreking is heel aangenaam voor het oog en geeft de vloer een chique uitstraling.

Voor elke ruimte de juiste vloer

Kies voor elke ruimte de juiste vloer

Magnofloor in het kort

Magnofloor is non-allergeen en zó schoon

Een Magnofloor is net als de andere designvloeren die wij leveren ongevoelig voor vuil en stof. Wij leveren de vloeren standaard met een UV-werende seallaag die het oppervlak van de vloer helemaal afsluit. Er dringt geen vuil of stof in door en het onderhoud is even makkelijk als van bijvoorbeeld tegels. Regelmatig stofzuigen is al voldoende en af en toe nat dweilen of zelfs schrobben zorgt ervoor dat het vertrek waar de vloer ligt hygiënischer is dan welke vloerbedekking ook. Wij hebben voor een dergelijke schrobbeurt ook machines in de verhuur. De Magnofloor kan goed tegen een stootje; een kop koffie of een glas rode wijn eroverheen? Geen nood! Opnemen, dweilen en desnoods met een afwasborstel en een reinigingsmiddel weg boenen en u vindt van het ongelukje niets meer terug.

vloeren magnovloeren overzicht soorten

Magnofloor is sterk

Onze magno vloeren zijn oersterk, slijtvast en krasvast. De verschillende grindkorrels vallen beter in elkaar en zo creëren we een bijna onverwoestbaar oppervlak. Door de inbedding in epoxyhars en de UV-werende seallaag kan je echt spreken van een heavy users vloer. Daarmee is de vloer ook ideaal voor zakelijke ruimtes met veel in en uitloop.

Onderhoud

Een Magnovloer vloer is erg onderhoudsvriendelijk. Voor het reguliere onderhoud volstaat het om de vloer te stofzuigen en te dweilen. Hiervoor kunt u de speciaal ontwikkelde Krystalstone Cleaner gebruiken. Indien er sprake is van hardnekkige en/of plaatselijke vervuiling, kunt u dit reinigen met Krystalstone Cleaner zonder verdunning of met schoonmaakazijn.

We adviseren om de vloer een of twee keer per jaar te reinigen met een schrob/zuigmachine of schrobborstel. Het is daarbij belangrijk dat het vuile water meteen opgeveegd of gezogen wordt. In geval van een schrob/zuigmachine dienen de borstel haaks op de vloer te roteren.

Kleuren

Magnofloor is te verkrijgen in 20 verschillende geselecteerde kleuren en mixen. Klik hier voor het aanbod. Wilt u uw vloer nog verder personaliseren met andere kleuren of glitter? Dat kan! Neem contact op met onze specialisten om uw wensen te bespreken.

vloeren magnovloeren bigstone closeup

zeer goede service en super mooi resultaat!! kortom zeer tevreden klant!!

prachtige vloer gelegd en mooi afgewerkt goeie service vanuit Roermond top

Magnovloeren vergelijken?

Magnovloeren worden exclusief door Intro Vloerencentrum aangeboden. Heeft u al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfelt u over de kwaliteit en  vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met u mee en geven u een eerlijk advies. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Daarom kiest u voor Intro Vloerencentrum

Veel gestelde vragen over vloeren

Inspiratie nodig? Bekijk onze projectenpagina

introvloerencentrum gietvloer 8
introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

10% korting op alle vloeren! 30 jaar

10% korting op een nieuwe vloer

Met trots vieren we in 2024 het 30-jarig bestaan van Intro Vloerencentrum. Om dit speciale moment te vieren, ontvangt iedereen die een nieuwe vloer besteld tussen 4 t/m 30 juni 10% korting.

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showrooms in Kerkrade of Maastricht of vraag direct een offerte aan.