Traprenovatie met RVS en glas afwerking

RVS en glas afwerking - trapleuningen ; trendy en eigentijds

Onmisbaar voor een moderne Look and Feel. INTRO Vloerencentrum bv levert naast een enorm vloerenassortiment ook een heel assortiment RVS trapleuningen en balustrades op maat. RVS leuningen en balustrades zijn haast onmisbaar voor een strakke, moderne, trendy en / of industriële ‘look and feel’ van uw huis

Alle RVS producten worden in de eigen goed geoutilleerde RVS werkplaatsgemaakt. Alles wat wij afleveren is dan ook door onszelf ingemeten en ambachtelijk vervaardigd. INTRO Vloerencentrum bv levert:

Wij staan voor topkwaliteit en bieden daarom alleen 100% RVS trapleuningen aan van onze eigen RVS afdeling. Wij verzorgen desgewenst, behalve het inmeten ook de installatie van uw RVS trapleuning of RVS balustrade. 

traprenovatie rvs introvloeren

RVS Trapleuningen ; variaties in vorm, bewerking, dragers en afwerking.

In ons RVS assortiment bieden wij ronde en rechthoekige RVS trapleuningen aan. De ronde RVS trapleuning, ook wel koker en buis genoemd, is de klassieke vorm van een trapleuning uitgevoerd in een eigentijds materiaal. Het is ons meest gevraagde model. De rechthoekige RVS trapleuning is een beetje stoerder en past perfect bij de eigentijdse, trendy inrichting of bij een ‘industriële look’.

Beide RVS typen trapleuningen zijn in geborsteld RVS en in gepolijst RVS beschikbaar. Geborsteld RVS is veruit het meest verkocht. Toch kiezen steeds meer mensen tegenwoordig ook voor de mooie ‘chroom look’ van gepolijst RVS.

We hebben diverse soorten leuningdragers voor uw RVS trapleuning. Ook die zijn zowel in geborsteld als gepolijst RVS verkrijgbaar. Naast de klassieke leuningdragers kunt u ook kiezen voor extra robuuste en luxe leuningdragers.

Voor de afwerking van de uiteinden van uw RVS leuningen biedt INTRO Vloerencentrum bv twee mogelijkheden; einddoppen of dichtgelast.

Kleuren grind traprenovatie

De oneindig grote kleurkeuze en de verschillen in korrelgrootte geven u veel creatieve vrijheid voor het te bereiken eindresultaat. Behalve ingekleurd grind kunt u ook een keuze maken uit diverse natuurlijke tinten. Behalve het uitgebreide kleurenaanbod zijn onze grindvloeren ook verkrijgbaar in diverse aluminium tinten en in een uitgebreide collectie metallic kleuren, eventueel gemengd met glitters. Daarnaast kunt u nog kiezen uit onze eigen INTRO Vloerencentrum bv MIX Kleurencollectie. Deze collectie bevat de meest gekozen combinaties en ze zijn altijd direct leverbaar.

traprenovatie siergrind introvloerencentrum
trap renovatie siergrind introvloerencentrum

De voordelen van een RVS Trapleuning

Naast de prachtige aanvulling op een moderne inrichting, biedt een RVS trapleuning diverse voordelen. RVS is:

Zelf monteren of inclusief installatie; u beslist!

U kunt er ook voor kiezen uw RVS trapleuning zelf in te meten en te monteren. U moet zelf de gaten in de muur boren maar alle overige benodigde materialen, waaronder een inbussleutel, worden meegeleverd! Mocht u er niet voor kiezen om het zelf te doen, dan kunnen wij uw nieuwe RVS trapleuning ook voor u monteren. Onze medewerkers zijn u graag van dienst, ook bij het inmeten.

RVS Trapleuningen op maat

Onze RVS trapleuningen en balustrades worden in onze werkplaats altijd specifiek op maat voor u vervaardigd, zonder extra kosten! Wanneer u kiest voor het dichtlassen van de uiteinden van uw RVS trapleuning, wordt dit ook in onze werkplaats gedaan. Wij staan dan ook voor 100% RVS maatwerk.

 

Mijn dochter heeft bijna overal grindvloer en trapbekleding van jullie ze is er zo tevreden over..

Annelies Poulissen Bovend'Eerdt

Geweldige service ik was niet helemaal tevreden nou het werd zonder probleem opgelost echt super. Nu weer helemaal tevreden

Denise Peeters

Traprenovatie met RVS vergelijken?

Heeft u al een traprenovatie offerte van een andere partij en bent u benieuwd of het goedkoper (of eerlijker) kan? Dan kijken onze adviseurs graag met u mee. In sommige gevallen kunnen we meteen met een tegenbod komen wat u voordeliger uitkomt. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum nieuws

Veel gestelde vragen over traprenovatie