...

Vacatures - werken bij Intro Vloerencentrum

Werken bij Intro Vloerencentrum

Momenteel hebben we geen vacatures.

Ben jij handig en heb je passie voor het leggen van vloeren en zou je graag bij ons werken? Stuur dan een kort bericht en CV naar info@introvloerencentrum.nl. Dan nemen we contact me je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je commerciele kwaliteiten en wil je graag aan de slag aan met de verkoop van vloeren? Stuur dan je CV en wij kijken welke mogelijkheden er zijn.

Heb je ambitie als ondernemer in de vloerenbranche? Dan is het misschien idee om franchisenemer te worden. Neem daartoe contact met ons op.

intro vloerencentrum vacatures

Franchisenemer worden

Heeft u ambities om ondernemer in de vloerenbranche te worden of zoekt u een aanvulling bij andere bedrijfsactiviteitenactiviteiten? Dan is het misschien een idee om franchisenemer van Intro Vloerencentrum te worden.

Intro Vloerencentrum heeft inmiddels meer dan 30 franchisenemers die als zelfstandig ondernemer uitstekende resultaten behalen.

Als franchisenemer heeft u alle vrijheid om te ondernemen en kunt u gebruikmaken van de knowhow, de producten, merknaam, naamsbekendheid en marketing van Intro Vloerencentrum.

We komen graag met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken en samen met u te bepalen of franchisenemer worden ook iets voor u is. Op dit moment zijn er in Duitsland nog een beperkt aantal open rayons. In Nederland en België zijn er op dit moment nog voldoende mogelijkheden.

intro vloerencentrum noa afbouwgarantie

Intro Vloerencentrum nieuws

Veel gestelde vragen

introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

gietvloeren home

Bereken direct uw prijs

Benieuwd wat een nieuwe vloer kost? We maken snel een prijsopgave.