...

Marmerstone voordelig door eigen import uit Italië

Marmerstone is een hoogwaardig product van door de natuur gepolijste marmeren korrels. Doordat wij onze marmerkorrels zelf rechtstreeks uit Italië importeren kan Intro Vloerencentrum een Marmerstonevloer voordeliger leveren dan elk ander bedrijf. Gun uzelf dat beetje luxe; neem een Marmerstonevloer. 

Marmerstonevloeren; Luxe en warm

In Marmerstonevloeren maken wij gebruik van pure marmerkorrels. De kleur die u ziet is de kleur van de marmersoort waarvan ze gemaakt zijn. De Marmerstone wordt gewonnen in de verschillende Italiaanse marmergroeves met elk hun eigen marmersoort. De uitstraling van een vloer gemaakt van een van de mooiste steensoorten ter wereld is zeer exclusief. Voor de Marmerstone vloer heeft u de keuze uit maar liefst 10 hoogwaardige soorten.

Marmerstonevloeren zijn:

Marmerstone Intro Vloerencentrum

Marmerstone brengt rust

De natuurlijke eigenschappen van Marmerstone zoals de unieke lichtbreking van marmer en de natuurlijke kleurschakeringen brengen rust en luxe in het interieur. Twee of zelfs meer soorten Marmerstone laten zich daarnaast heel mooi verwerken in bijvoorbeeld klassieke band en biespatronen, blok of streeppatronen of wat u maar bedenkt. We denken heel graag met u mee om tot weer een nieuwe toepassing te komen die even uniek voor u is als voor ons! Zo wordt het kiezen van een vloer een creatief proces met op het einde uw eigen exclusieve patroon en uitstraling.

Marmerstone is lekker makkelijk

Hoe luxe een Marmerstonevloer ook mag zijn, het gemak van iedere grindvloer is ook het gemak van een Marmerstonevloer. Ravottende kinderen, enthousiaste huisdieren, omvallende wijnglazen en gemorste koffie; het maakt allemaal niet uit. Met een stofzuiger, bezem, dweil of een sopje als het moet is ieder rampje in no time achter de rug.  De Krystalsone Cleaner is speciaal ontwikkeld voor de grind en marmerstone vloeren.

 
marmervloeren zijn allergie vrije vloeren

Een naadloze marmerstonevloer

Net als de grindvloeren worden ook de Marmerstonevloeren naadloos gelegd. U creëert daarmee één heel groot basiselement in de opbouw van uw interieur. Eén element dat alles naadloos verbindt, heel sterk aanwezig is en toch niet opvalt omdat het rust uitstraalt.

 

Al 2x een nieuwe vloer laten leggen. Goed advies, goede service, prachtig gelegd, mooie afwerking, binnen kort is boven aan de beurt en dan kom ik weer terug naar jullie.

Onze vloer ligt nu al enkele jaren maar we zijn er nog even blij mee als toen hij net gelegd is en hij ziet er nog net zo goed uit. Top service destijds geleverd ook.

Marmerstonevloer vergelijken?

Heeft u al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfelt u over de kwaliteit en vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met u mee en geven u een eerlijk advies. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Veel gestelde vragen over vloeren

introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

10% korting op alle vloeren! 30 jaar

10% korting op een nieuwe vloer

Met trots vieren we in 2024 het 30-jarig bestaan van Intro Vloerencentrum. Om dit speciale moment te vieren, ontvangt iedereen die een nieuwe vloer besteld tussen 4 t/m 30 juni 10% korting.

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showrooms in Kerkrade of Maastricht of vraag direct een offerte aan.