...

Troffelvloeren

Troffelvloeren; stoer, functioneel en toch zacht

Troffelvloeren (ook wel mortelvloer genaamd) voor commercieel en particulier gebruik. De troffelvloer wordt al jaren met succes toegepast in de industriële en commerciële omgeving zoals in fabrieken, garages, magazijnen en groot-detailzaken. Dit vanwege het oersterke karakter van deze vloer. Meer en meer ziet u dat deze vloeren ook worden toegepast in particuliere woningen. We volgen daarmee een trend in lifestyle. Meer en meer is er vraag naar harde, strakke naadloze vloeren. Een Troffelvloer kunt u daarom rustig rekenen tot de moderne vloeren en de designvloeren.

Troffelvoer Intro Vloerencentrum

De Troffelvloer is van oorsprong de oude cementen vloer (vandaar die troffel) die werd gebruikt in de industrie, garages en in commerciële ruimtes. Met het toenemen van milieueisen en de behoefte aan schonere werkomgevingen is men gaan zoeken naar een harde vloer die even functioneel is als de cementen vloer. Echter zonder de eigenschap om vervuilende stoffen op te nemen maar juist af te stoten. De oplossing is het vermengen van kwartszand met epoxyharsen, die massa uit te strijken over een goed geprepareerde ondergrond, uit te laten harden en te voorzien van een seallaag. 

De Troffelvloer is leverbaar in talloze kleuren

De Troffelvloer kan al naar gelang het gebruik in natureltinten of gekleurd worden toegepast. De ruimte kan daarmee heel dienend en functioneel worden gemaakt maar evengoed heel sprekend en speciaal. Voor industrieel gebruik wordt vaak gekozen om de vloer bij het leggen van gekleurde vlokken te voorzien, waardoor vuil minder zichtbaar is.

Troffel vloer Intro Vloerencentrum assortiment

Troffelvloeren in het kort

Top service! Super kwaliteit !

Topservice, topafwerking! Zeker een aanrader!

Troffelvloeren vergelijken?

Heeft u al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfelt u over de kwaliteit en vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met u mee en geven u een eerlijk advies. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Veel gestelde vragen over vloeren

Inspiratie nodig? Bekijk onze projectenpagina

introvloerencentrum gietvloer 8
introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!