...

Trapleuningen & Balustrades

Intro Vloerencentrum levert naast een groot vloerenassortiment ook een heel assortiment RVS trapleuningen en balustrades op maat. Deze worden vervaardigd in onze RVS werkplaats. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende stijlen. U kunt kiezen voor functioneel, stijlvol of industrieel. RVS, zwart of matzwart.  Voordat we de materialen vervaardigen komen onze vakmensen bij u langs om alles exact in te meten.

Wij staan voor topkwaliteit en bieden daarom alleen 100% RVS trapleuningen aan van onze eigen RVS afdeling. Wij verzorgen ook de installatie van uw RVS trapleuning of RVS balustrade. 

traprenovatie rvs introvloeren

RVS Trapleuningen : variaties in vorm, bewerking, dragers en afwerking.

Bij trapleuningen heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. De vorm van de buis (rond of rechthoekig), de uitvoering van de dragers en de afwerking. Zo kunt u kiezen voor een luxe RVS afwerking, maar ook uit een industriële zwarte afwerking.

De RVS trapleuningen zijn in geborsteld of gepolijst RVS beschikbaar. Geborsteld RVS is veruit het meest gevraagd. Toch kiezen steeds meer mensen tegenwoordig ook voor de chroom look van gepolijst RVS. Voor de afwerking van de uiteinden van uw RVS leuningen bieden we twee mogelijkheden; einddoppen of dichtgelast.

De voordelen van een RVS Trapleuning

Naast de prachtige  en veilige aanvulling op uw inrichting, biedt een RVS trapleuning diverse voordelen. RVS is:

traprenovatie siergrind introvloerencentrum
trap renovatie siergrind introvloerencentrum

RVS

Onze RVS trapleuningen en balustrades worden in onze werkplaats altijd specifiek op maat voor u vervaardigd, zonder extra kosten! Wanneer u kiest voor het dichtlassen van de uiteinden van uw RVS trapleuning, wordt dit ook in onze werkplaats gedaan. Wij staan dan ook voor 100% RVS maatwerk.

RVS

Een balustrade van RVS geeft een bijzonder karakter aan de afscherming van uw trap. Balustrades zijn vrijwel altijd maatwerk. In onze RVS showroom kunt u een kijkje komen nemen om een idee te krijgen van alle mogelijkheden. Deze zijn vrijwel oneindig. Of u nu een afwerking in geborsteld staal, matzwart, glasafwerking of wat dan ook wil, onze vakmensen kunnen het maken en plaatsen. Inden u voor een glasafwerking kiest, maken we dit van extra hard glas. Veiligheid boven al!

Mijn dochter heeft bijna overal grindvloer en trapbekleding van jullie ze is er zo tevreden over.

Geweldige service ik was niet helemaal tevreden nou het werd zonder probleem opgelost echt super. Nu weer helemaal tevreden

Traprenovatie & Balustrades met RVS vergelijken?

Heeft u al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfelt u over de kwaliteit en  vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met u mee en geven u een eerlijk advies. Neem dan contact met ons op of vraag een vergelijkende offerte aan.

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Veel gestelde vragen over vloerverwarming

introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!