Magnovloeren zijn uniek

Voor mensen die een Gietvloer overwegen maar twijfelen over het cleane karakter daarvan of voor wie de prijs een struikelblok is heeft INTRO Vloerencentrum bv een alternatief: Magnofloor.

Magnofloor is net als Krystalstone een door de natuur gepolijste korrel. De korrels worden gebonden in hars en worden afgewerkt met een ondoordringbare toplaag waardoor vocht en vuil geen kans krijgen.

Het verschil is dat magnofloor ongeveer 1,5 tot 2 x zo groot zijn als de korrels van een gewone grindvloer. Doordat het grind uit korrels in de natuurlijke kleuren bestaat hebben de vloeren hiervan een mooie zachte natuurlijke uitstraling. Het licht weerkaatst namelijk niet vanaf het oppervlak van de vloer maar wordt in het oppervlak van de steen verstrooid. Deze natuurlijke lichtbreking is heel aangenaam voor het oog en geeft de vloer iets chiques.

vloeren magnovloeren closeup

Magnofloor is robuust en toch warm

Normaal gesproken wordt een grindvloer gemaakt van korrels tot ongeveer 2 á 3 millimeter. Daardoor zie je wanneer je boven de vloer staat een zacht egaal oppervlak als van tapijt. Maar we kunnen ook een vloer leggen van steentjes van rond de 6 millimeter. Dat noemen wij Magnofloor. Een magnofloor vloer heeft iets heel krachtigs; ieder steentje heeft een eigen uitdrukking en de massa steentjes samen versterkt die krachtige uitstraling. Ook hier geldt weer: door de natuurlijke uitstraling van het materiaal lijkt het alsof je de natuur in huis haalt. De natuurlijke kleurschakeringen in de vloer scheppen een rustgevend basiselement in uw inrichting, of dat nou een woonkamer is, een kantoor of een bedrijfsruimte. Het is aangenaam verblijven in een ruimte met een magnofloor. Verkrijgbaar in maar liefst 15 steensoorten.

vloeren magnovloeren overzicht soorten

Magnofloor in het kort

Magnofloor is non-allergeen en zó schoon

Een Magnofloor is net als de andere designvloeren die wij leveren ongevoelig voor vuil en stof. Wij leveren de vloeren standaard met een UV-werende seallaag die het oppervlak van de vloer helemaal afsluit. Er dringt geen vuil of stof in door en het onderhoud is even makkelijk als van bijvoorbeeld tegels in de badkamer. Regelmatig stofzuigen is al voldoende en af en toe nat dweilen of zelfs schrobben zorgt ervoor dat het vertrek waar de vloer ligt hygiënischer is dan welke vloerbedekking ook. Wij hebben voor een dergelijke schrobbeurt ook machines in de verhuur. De Magnofloor kan goed tegen een stootje; een kop koffie of een glas rode wijn eroverheen? Geen nood! Opnemen, dweilen en desnoods met een afwasborstel en een reinigingsmiddel weg boenen en u vindt van het ongelukje niets meer terug.

vloeren magnovloeren overzicht soorten

zeer goede service en super mooi resultaat!! kortom zeer tevreden klant!!

Marcel Vriezelaar

prachtige vloer gelegd en mooi afgewerkt goeie service vanuit Roermond top

Irene Damen

Magnofloor is sterk

Onze magno vloeren zijn oersterk, slijtvast en krasvast. De grotere stenen vallen beter in elkaar en zo creëren we een bijna onverwoestbaar oppervlak. Door de grotere afmeting van de steentjes is de laagdikte sowieso groter en door de inbedding in epoxyhars en de UV-werende seallaag on top kan je echt spreken van een heavy users vloer. Ideaal dus voor drukke gezinnen, gezinnen met kinderen en huisdieren, woningen met grote tuinen en voor toepassing in zakelijke ruimtes met veel in- en uitloop.

Magnovloeren vergelijken?

Heeft u al een magnovloer offerte van een andere partij en bent u benieuwd of het goedkoper (of eerlijker) kan? Dan kijken onze adviseurs graag met u mee. In sommige gevallen kunnen we meteen met een tegenbod komen wat u voordeliger uitkomt. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum nieuws

Veel gestelde vragen over vloeren