...

Home of Krystalstone

Krystalstone grindvloeren

Grindvloer, grindtapijt, steentapijt; verschillende namen voor één van de snelst groeiende interieurproducten van dit moment. Intro Vloerencentrum is het snelst groeiende bedrijf in het leggen van grindvloeren met de door eigen ontwikkelde grindsoort, namelijk de Krystalstone. Wij hebben jarenlange expertise in het leggen en we betrekken onze producten rechtstreeks bij de producent. Om ons nog verder te onderscheiden hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om de grindvloer nog beter te maken en nog verder te vervolmaken. Natuurlijk is ons dat gelukt en wij noemen ons product Krystalstone.

Krystalstone onderscheidt zich van een gewone grindvloer door de perfecte producteigenschappen:

Intro vloerencentrum krystalstone grindvloeren

Krystalstone

logo krystalstone grindvloeren

Wat is een grindvloer?

Een grindvloer is een vloerafwerking op basis van hele fijne natuursteenkorrels die, ingekleurd of naturel, ingebed worden in epoxyhars en afgewerkt worden met een seallaag die de vloer praktisch ondoordringbaar maakt. Doordat de grindvloer naadloos op de ondergrond wordt aangebracht ontstaat de aanblik van een tapijt, wat de vloer een warme aanblik geeft. Een grindvloer word ook wel een grindtapijt of een siergrindvloer genoemd. Verschillende benamingen voor hetzelfde type vloer. De grindvloer is het ideale compromis tussen de traditionele tegelvloer en traditioneel tapijt. De grindvloer is van natuursteen, dus zeer slijtvast. Een grindvloer beschikt over een uitstekende warmtegeleiding en neemt de temperatuur van de omgeving aan. Een grindvloer gecombineerd met vloerverwarming is een ideale combinatie die warm aanvoelt. Vloerverwarming zit dan ook in het leveringsprogramma van INTRO Vloerencentrum bv. Wilt u daar meer informatie over? Klik dan hier

Grindvloeren van Intro Vloerencentrum

Intro Vloerencentrum is exclusief Dealer van Krystalstone. Hun grindvloeren worden dagelijks gelegd door heel Nederland, Duitsland en België. De grindvloeren van INTRO Vloerencentrum een begrip in Limburg. In Nederland, Duitsland en België verrijzen steeds meer vestigingen en zo kunnen we inmiddels spreken van een internationaal opererende onderneming. INTRO Vloerencentrum is de grootste leverancier van siergrind en levert de beste kwaliteit grindvloeren. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar actief met grindvloeren en werkt dagelijks aan de uitbreiding van de mogelijkheden die grindvloeren bieden.

 

Laat u inspireren

Intro vloerencentrum lrystalstone grindvloeren 2

Wat vinden klanten van Krystalstone?

We zijn erg blij en zeer tevreden met onze grindvloer. Hele goeie service en snelle afspraak. Erg tevreden over dit bedrijf en een absolute aanrader voor iedereen die een goeie grindvloer wil laten leggen. Dit is het adres om te wezen!!

Ze leveren ZEER goed werk en vakkundig personeel die hard voor de zaak hebben ik raad ook iedereen aan om daar de grindvloer te kopen ECHT maar ook ECHT een top bedrijf

Grindvloer vergelijken?

Heeft u al een grindvloer offerte van een andere partij en bent u benieuwd of het goedkoper (of eerlijker) kan? Dan kijken onze adviseurs graag met u mee. In sommige gevallen kunnen we meteen met een tegenbod komen wat u voordeliger uitkomt. Neem dan contact op. 

Daarom kies je voor Intro Vloerencentrum

Veel gestelde vragen over grindvloeren

Inspiratie nodig? Bekijk onze projectenpagina

introvloerencentrum gietvloer 8
introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

gietvloeren home

Bereken direct uw prijs

Benieuwd wat een nieuwe vloer kost? We maken snel een prijsopgave.