...

7 redenen waarom je voor een Premium Leef-Beton vloer kiest

Wij zijn ervan overtuigd dat een Premium Leef-Beton vloer een prachtige vloer in jouw huis kan zijn. Het is volkomen begrijpelijk dat je eerst de voor- en nadelen tegen elkaar wilt afwegen voordat je besluit zo’n vloer in je woning te laten installeren. Misschien vraag je je af: met zijn enigszins ruwe uiterlijk, is deze vloer dan goed te onderhouden? Zal er vochtproblemen ontstaan en is het bestand tegen krassen? Om je twijfels weg te nemen, bieden we je zeven redenen waarom het de moeite waard is om te investeren in een Premium Leef-Beton vloer.

1. Een unieke uitstraling voor jouw interieur

Het installeren van deze vloer is handwerk, wat betekent dat je een volledig unieke vloer krijgt die niemand anders heeft. De vloerenlegger kan in feite zijn eigen unieke stempel op de vloer drukken. Voor een vloer met een meer serene uitstraling, wordt er minder textuur toegepast. Als je jouw vloer een robuustere uitstraling wilt geven, wordt er een ruwere ‘handdruk’ gebruikt. In samenspraak met jouw vloerenlegger, wordt jouw Premium Leef-Beton vloer volledig aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren.

2. Extreem sterk

Premium Leef-Beton is een uiterst duurzame woonbetonvloer. Dankzij de unieke formule van dit product kan het bogen op een oersterk vloersysteem. De vloer wordt namelijk vervaardigd uit een mix van minerale vulstoffen en een epoxyhars. Deze samensmelting draagt bij aan het onverslijtbare, harde karakter van de vloer, waardoor krassen geen schijn van kans hebben.

3. Waterdicht!

In de badkamer, wordt je onvermijdelijk geconfronteerd met meer vocht. Of het nu komt door douchewater dat op de vloer achterblijft, of kinderen die het leuker vinden om water overal behalve in het bad te spatten. Gelukkig vormt dit geen uitdaging voor een Premium Leef-Beton vloer. Dankzij de afwerkingslaag is de vloer volledig waterdicht, waardoor het vocht niet kan infiltreren. Bovendien, door het naadloze ontwerp hebben bacteriën en schimmels geen enkele kans. Als extra voordeel kan er een antisliplaag aangebracht worden om uitglijding te voorkomen, wat een geruststellend idee is!

4. Onderhoudsvriendelijk

Ondanks dat de Premium Leef-Beton vloer mogelijk wat ruiger en sterker lijkt dan een PU gietvloer of een tegelvloer, is het onderhoud ervan eenvoudig. Een gladde afwerking wordt gegarandeerd door de bovenste laklaag, waardoor dweilen in een handomdraai gebeurt. Het ontbreken van voegen maakt het onderhoud wellicht sneller dan je gewend bent.

5. Uitstekend geschikt om te combineren met vloerverwarming

Geen koude voeten meer wanneer je Premium Leef-Beton combineert met vloerverwarming. Een woonbetonvloer is namelijk een uitstekende warmtegeleider. Hierdoor voelt de vloer aangenaam warm aan; het lopen op blote voeten is uiterst comfortabel!

6. Talloze kleurkeuzes

Er zijn talloze kleurkeuzes beschikbaar voor een woonbetonvloer, wat het maken van een keuze vaak ingewikkeld maakt. Om de keuzemogelijkheden te beperken en het proces niet overweldigend te maken, hebben we een standaard assortiment van 16 kleuren gecreëerd. Hierin zijn verschillende warme tinten inbegrepen die passen in bijna elk interieur.

7. Geschikt voor zowel nieuwbouwprojecten als renovatiewerkzaamheden

Ben je op zoek naar een passende vloer voor je gloednieuwe woning, of ben je gevallen voor de charme van een karaktervol huis dat je graag wilt opknappen? De Premium Leef-Beton vloer is ideaal voor beide situaties. Met de juiste voorbereiding kan deze vloer op bijna alle ondergronden worden toegepast, of het nu gaat om een cementdekvloer, een anhydrietvloer of een bestaande tegelvloer. In slechts een paar dagen kun jij je woning omtoveren tot een schitterende leefruimte met een robuuste en stevige basis.

Ben je overtuigd van de voordelen van een Premium Leef-Beton vloer? Neem dan contact op met onze vloerspecialisten voor een gratis adviesgesprek aan huis, of kom langs in onze showroom.

 

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader
introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

10% korting op alle vloeren! 30 jaar

10% korting op een nieuwe vloer

Met trots vieren we in 2024 het 30-jarig bestaan van Intro Vloerencentrum. Om dit speciale moment te vieren, ontvangt iedereen die een nieuwe vloer besteld tussen 4 t/m 30 juni 10% korting.

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showrooms in Kerkrade of Maastricht of vraag direct een offerte aan.