...

Traprenovatie met siergrind

Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Of wilt u een nieuwe trap plaatsen en deze stijlvol bekleden? Maak van uw trap een blikvanger in huis! Wij maken hem weer als nieuw en zorgen voor een frisse stijlvolle uitstraling.

Steeds meer mensen kiezen voor siergrind als trapbekleding. Siergrind is veilig want het heeft een hoge antislipwaarde. Het is zeer slijtvast, functioneel en stijlvol. Kies een van de circa 20 kleuren en geef uw trap een nieuwe uitstraling. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en helemaal aan te passen naar uw persoonlijke wensen en smaak.

Intro Vloerencentrum heeft de grootste collectie materialen, kleuren en afwerkings opties om uw trap een complete metamorfose te laten ondergaan. We werken met het unieke Krystalstone Grind dat uniek is in zijn soort. We maken uw trap tot een stijlvolle blikvanger in uw woning.

Vrijwel iedere trap is geschikt voor traprenovatie. De traprenovatie wordt uitgevoerd met op maat gemaakte en afgeronde hoogwaardige RVS profielen. Ook aan de onderzijde zijn deze naadloos afgewerkt. Zo heeft de trap ook aan de onderzijde van de treden een mooie aanblik.

Afwerking traprenovatie

U heeft verschillende mogelijkheden om uw trap te bekleden. De basis is het afwerken van de treden en het op maat gemaakte RVS profiel. Als optie kunt u er voor kiezen om ook de zijkanten van de trap te bekleden met Krystalstone. Voor de stootborden heeft u de keuze uit bekleden met Krystalstone of hoogwaardige HPL panelen. Er zijn ruim 20 verschillende kleuren Krystalstone.

traprenovatie siergrind introvloerencentrum
trap renovatie resultaat introvloerencentrum

Gemakkelijk toepasbaar

Indien u nu vloerbedekking op uw trap heeft, zult u versteld staan van het verschil. Voor de traprenovatie dient u eerst de huidige trapbekleding te verwijderen. Lijm en verfresten mogen blijven zitten. Het siergrind wordt eroverheen gelegd waardoor u er niets meer van ziet. Kiest u ervoor om de boom (de zijkant van te trap) en de stootborden te schilderen, dan kunt u dit het beste van te voren doen.

Kosten traprenovatie

Er zijn verschillende manieren om uw trap te bekleden. Tapijt lijkt voordelig, maar de levensduur is zeer beperkt. Een traprenovatie met hout of laminaat is niet zo slijtvast en bovendien erg kostbaar. Een traprenovatie met siergrind is erg voordelig en bovendien zeer slijtvast. U kunt de trap volledig personaliseren door de verschillende opties die er zijn. Vraag meteen een offerte aan. Onze adviseurs komen met alle plezier bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

trap renovatie siergrind introvloerencentrum

Mijn dochter heeft bijna overal grindvloer en trapbekleding van jullie,ze is er zo tevreden over..

Geweldige service ik was niet helemaal tevreden nou het werd zonder probleem opgelost echt super. Nu weer helemaal tevreden

Traprenovatie vergelijken?

Heeft u al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfelt u over de kwaliteit en  vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met u mee en geven u een eerlijk advies. Neem dan contact met ons op of vraag een vergelijkende offerte aan.

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Veel gestelde vragen over traprenovatie

introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!