...

Lavasteen Gietvloeren

Vind de perfecte Lavasteen Gietvloer bij Intro Vloerencentrum

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen prachtig is maar ook levenslang meegaat? Intro Vloerencentrum presenteert: Lavasteen gietvloeren. Een duurzame vloer  schoonheid die de kracht van stijl, duurzaamheid en een unieke uitstraling combineert. 

Wat is een Lavasteen Gietvloer?

Een lavasteen gietvloer is het toppunt van innovatie en natuurlijke elegantie. Deze vloeren worden vervaardigd met écht lavagesteente dat zorgvuldig wordt gewonnen en verwerkt tot een unieke gietvloer. Elke vloer is een natuurlijk kunstwerk, met een rijke textuur die zowel robuust als verfijnd is. Het is de belichaming van karakter in uw woonruimte.

Het karakter van de Lavasteen Gietvloer

Stelt u zich eens voor: een vloer die zowel de stoere uitstraling van gesteente als een vleugje luxe biedt. De lavasteen gietvloer is onmiskenbaar uniek, met een levendig oppervlak dat nooit twee keer hetzelfde is. De natuurlijke pigmentatie en subtiele schakeringen vormen een warme en welkome aanvulling op elk interieur.

intro vloerencentrum gietvloer

De voordelen van Lavasteen Gietvloeren

  • Duurzaam en stevig

Geïnspireerd door de onverwoestbare natuurlijke staat van lava, zijn deze vloeren praktisch onverwoestbaar. Ze kunnen tegen een stootje, zijn krasbestendig en blijven decennialang mooi.

  • Onderhoudsvriendelijk

Vergeet urenlang schrobben. Lavasteen gietvloeren zijn onderhoudsarm. Een snelle dweilbeurt is alles wat nodig is om ze er als nieuw uit te laten zien.

  • Comfort en warmte

De thermische eigenschappen van lavasteen betekenen dat uw vloer altijd een aangename temperatuur heeft. Heerlijk aan de voeten, winter of zomer!

  • Eindeloze designmogelijkheden

Past bij iedere stijl, van modern tot klassiek. De natuurlijke charme van lavasteen gietvloeren complementeert uw persoonlijke voorkeur voor inrichting.

  • Milieubewust

Wees deel van de oplossing, niet het probleem. Deze ecologische optie draagt bij aan een gezonder milieu, thuis en wereldwijd.

Bezoek onze showroom voor meer informatie over de Lavasteen gietvloeren

Wij begrijpen dat een nieuwe vloer een significante investering betekent. Daarom staan wij klaar met persoonlijk advies en topkwaliteit gietvloeren. Bent u klaar om de stap te zetten naar een vloer die een leven lang met u meeleeft?

Neem contact op met Intro Vloerencentrum en maak een gratis afspraak. Onze adviseurs  staan klaar om u te helpen de perfecte lavasteen gietvloer te kiezen die past bij uw stijl en behoeften.

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Daarom kiest u voor Intro Vloerencentrum

Veel gestelde vragen over vloeren

Inspiratie nodig? Bekijk onze projectenpagina

introvloerencentrum gietvloer 8
introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

gietvloeren home

Bereken direct uw prijs

Benieuwd wat een nieuwe vloer kost? We maken snel een prijsopgave.