Woonbeton - Ultrafloor

Topdesign ultrafloor betonlook

Steeds meer mensen raken gecharmeerd van een industriële uitstraling van hun woonkamer. Onze Ultrafloor Woonbeton is een cementgebonden gietvloer.

Het is een fraaie esthetische oplossing voor vloeren toepasbaar in allerlei soorten projecten. Van toepassingen in woonhuizen tot winkelbedrijven. Ultrafloor Woonbeton is veelzijdig toe te passen in zowel nieuwbouw als renovatie. Dankzij het minerale karakter en de personaliseerbaarheid vormt Ultrafloor een onderscheidende visuele handtekening in elk ontwerp. Ultrafloor Woonbeton is verkrijgbaar is 6 verschillende kleuren.

Een Ultrafloor woonbeton vloer wordt steeds mooier naarmate de vloer langer ligt. Hij krijgt een steeds meer doorleefd karakter. De kenmerken van Ultrafloor Woonbeton:

Iedere Ultrafloor Woonbetonvloer is een uniek kunstwerk

Het eindresultaat van onze Ultrafloor Woonbetonvloer en de uitstraling ervan wordt helemaal naar de hand van onze gecertificeerde leggers bepaald. Het eindresultaat dat gecreëerd wordt is uniek voor iedere vloer. Kleuraccenten, wolkeffecten, tekening; we maken van uw vloer precies die spannende, levendige vloer die u voor ogen staat.

Een Ultrafloor Woonbetonvloer is een hoogwaardig, waterdicht cementproduct. Alhoewel er veel kwaliteitsverschillen zijn, wordt woonbeton ook wel leefbeton, betonciré of betonlook genoemd. Ultrafloor is een product dat voldoet aan de strengste normen en uitsluitend door gecertificeerde vloerenleggers gelegd mag worden.

Door de naadloze aanbrenging op de ondergrond ontstaat een strakke vloer die alle ruimtes op die verdieping met elkaar verbindt. Zo ontstaat er een aaneengesloten vloer die zeer hygiënisch en praktisch in het dagelijks gebruik is. Geen enkele vloer is hetzelfde, uw vloer is uniek.

Woonbeton Intro Vloerencentrum

Unieke eigenschappen van de Ultrafloor Woonbeton

Een Topdesign Betonlookvloer is een hoogwaardig, waterdicht cementproduct. Het wordt ook leefbeton, woonbeton of betonlook genoemd. De beton wordt niet verkregen door menging van cement met water, maar door menging met een speciale hars waardoor het product tegelijk sterk en flexibel wordt. De afwerking gebeurd door middel van een speciale seal met daarover een tweecomponenten PU-laag.

Door de naadloze aanbrenging op de ondergrond ontstaat een strakke vloer die alle ruimtes op die verdieping met elkaar verbindt. Zo ontstaat er een aaneengesloten vloer die zeer hygiënisch en praktisch in het dagelijks gebruik is. Door de probleemloze verwerkbaarheid van de mortel kunt u de structuur zelf bepalen, of dat nu dynamisch, wolken effect of strak is. Geen enkele vloer is hetzelfde, uw vloer is eenvoudig en uniek. 

Laat u inspireren

Naadloos eenheid creëren

Een Topdesign Betonlookvloer maakt van alle ruimtes een naadloze eenheid. Daarbij zijn de Topdesign Betonlookvloeren watervast en slijtvast en hebben ze in tegenstelling tot tegels geen voegen waarin water en vuil kunnen achterblijven. In de doucheruimte is dit vanzelfsprekend een enorm pluspunt. De vloeren zijn makkelijk schoon te houden waardoor schimmel geen kans krijgt.

Super vriendelijk en behulpzaam..! Doen niet moeilijk, komen afspraken na en hebben een geweldige service met zeer kundige en vriendelijke medewerkers

Super vloer, super mensen en super vriendelijk! En daarbij ook nog eens een nette prijs verhouding. Wat wil je nog meer!

Woonbetonvloer vergelijken?

Heeft u al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfelt u over de kwaliteit en  vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met u mee en geven u een eerlijk advies. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum nieuws

Veel gestelde vragen over vloeren