...

Opzoek naar een nieuwe vloer? Intro Vloerencentrum is specialist in Limburg

Bij Intro Vloerencentrum vindt u alles omtrent grind-, mortel- en gietvloeren. Het leggen van onze vloeren heeft alles te maken met vakmanschap. Wij bieden een ruim aanbod vloeren van de beste kwaliteit. Op onze website kunt u zich alvast laten inspireren. Waarschijnlijk heeft u na het lezen van alle informatie nog tal van vragen. Onze specialisten staan u graag te woord en komen bij u thuis om advies te geven over alle mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Daar kunt u alle mogelijke voeren bekijken. Of het nu om een Krystalstone grindvloer, Magnovloer, Marmerstone, Mortel, PU-Gietvloer of Ultratop Woonbeton gaat.

Intro Vloerencentrum heeft 25 jaar ervaring met het leggen van vloeren. Daarmee zijn we een van de meest ervaren bedrijven in Nederland. We leggen uitsluitend vloeren van de beste kwaliteit. Voor onze Grind en Magno vloeren gebruiken we uitsluitend het door ons ontwikkelde Krystalstone grind. Dit voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. Zo is het grind tot 3 maal meer gezeefd en 2 x ingekleurd, waardoor de vloer nog mooier wordt. Voor onze gietvloeren werken we met materialen van de beste leveranciers. Onze medewerkers zijn gecertificeerd voor het leggen van de vloeren.

Intro Vloerencentrum is werkzaam in Zuid-Limburg, België & Duitsland. Waaronder:

Vloer vergelijken?

Heeft u al een gietvloer offerte van een andere partij en bent u benieuwd of het goedkoper (of eerlijker) kan? Dan kijken onze adviseurs graag met u mee. In sommige gevallen kunnen we meteen met een tegenbod komen wat u voordeliger uitkomt. Neem dan contact op. 

Daarom kiest u voor Intro Vloerencentrum

Veel gestelde vragen over gietvloer

Inspiratie nodig? Bekijk onze projectenpagina

introvloerencentrum gietvloer 8
introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

10% korting op alle vloeren! 30 jaar

10% korting op een nieuwe vloer

Met trots vieren we in 2024 het 30-jarig bestaan van Intro Vloerencentrum. Om dit speciale moment te vieren, ontvangt iedereen die een nieuwe vloer besteld tussen 4 t/m 30 juni 10% korting.

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showrooms in Kerkrade of Maastricht of vraag direct een offerte aan.