...

Siergrindvloeren Limburg

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer voor in uw woning? Vraagt u zich wel eens af “Welke vloer is het best geschikt voor mijn woning?”. Dan is een een siergrindvloer, ook wel grindvloer genoemd, de perfecte vloer voor u. Onze siergrindvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, voelen heerlijk behaaglijk aan en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Grindvloeren zijn samengesteld uit natuurlijke materialen. Miljoenen natuurlijke of gekleurde riviergrind- of kwartsdeeltjes zijn door hars tot een geheel verbonden.

Dankzij de oneindige mogelijkheden en het kleurgebruik zijn grindvloeren toepasbaar in elk type interieur, of het nu een klassiek interieur is of juist een strak modern design. Maar vergeet de keuken, bijkeuken en hal niet, want nu zie je overal decoratieve grindvloeren, zelfs in slaapkamers en zolders. 

Voordelen van een siergrindvloer

Onderhoud van de siergrindvloer

Siergrindvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Vlekken zoals rode wijn en koffie kunnen met behulp van reinigingsmiddelen snel en eenvoudig worden verwijderd. Wekelijks stofzuigen is voldoende voor algemeen onderhoud. We raden het aan om een keer per jaar de vloer goed te schrobben. Een goede siergrindvloer is ook bestand tegen de meeste chemische middelen. Naast dat een siergrindvloer in uw woonkamer er zeer fraai uitziet, is deze dus ook nog zeer gemakkelijk in onderhoud voor u. 

Siergrind is warm en sfeervol

Siergrindvloeren voelen warm aan en zijn perfect voor vloerverwarming. De vloer heeft een goede warmtegeleiding en is dankzij de open structuur ook bestand tegen omgevingstemperaturen.

Prijzen van een siergrindvloer

Grindvloeren maken is maatwerk en de prijs is afhankelijk van diverse factoren. Om welke oppervlakte gaat het, hoeveel ruimtes zijn het, welke ondervloer is het, welke locatie is het. Een grindvloer is zeer gunstig geprijsd, zeker in vergelijking tot andere soorten vloeren. Wij maken graag een maatwerk offerte. Een bezoek aan huis is zonder kosten. Een vloer koop je voor minsten 20 jaar. Alleen afgaan op de laagste prijs is daarom niet verstandig. Intro Vloerencentrum heeft zeer gunstige prijzen. Daar zult u versteld van staan. Met een Krystalstone grindvloer gaat u voor de hoogste kwaliteit tegen een faire prijs.

Siergrindvloer vergelijken?

Heeft u al een gietvloer offerte van een andere partij en bent u benieuwd of het goedkoper (of eerlijker) kan? Dan kijken onze adviseurs graag met u mee. In sommige gevallen kunnen we meteen met een tegenbod komen wat u voordeliger uitkomt. Neem dan contact op. 

Vloerenspecialist Limburg

Veel gestelde vragen over gietvloer

introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

10% korting op alle vloeren! 30 jaar

10% korting op een nieuwe vloer

Met trots vieren we in 2024 het 30-jarig bestaan van Intro Vloerencentrum. Om dit speciale moment te vieren, ontvangt iedereen die een nieuwe vloer besteld tussen 4 t/m 30 juni 10% korting.

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showrooms in Kerkrade of Maastricht of vraag direct een offerte aan.