Meest gestelde vragen over grindvloeren


Prijzen grindvloeren

De marktprijzen van grindvloeren verschillen, maar laat u daardoor niet misleiden! De kwaliteit van het grind en de mengverhoudingen zijn bepalend voor het eindresultaat. INTRO Vloerencentrum bv bezuinigt niet op kwaliteit omdat kwaliteit voor ons telt! En dat is vooral in úw voordeel!


Sealen grindvloer

Het sealen van een grindvloer wordt vaak als extra optie aangeboden en dat is prijsverhogend. Bij INTRO Vloerencentrum bv is het sealen van de grindvloer bij de prijs inbegrepen. Onze seallaag is van dusdanige kwaliteit dat dit het zicht niet wegneemt van de grindvloer, maar juist versterkt! De Seallaag is transparant en UV- bestendig! Het reinigen van de grindvloer is hierdoor nog eenvoudiger.


Reinigen grindvloer

Het reinigen van een grindvloer is heel eenvoudig; stofzuigen, dweilen en klaar! Er is een speciaal reinigingsmiddel bij ons verkrijgbaar. Ook kunt u bij ons een schrobmachine huren om de vloer eens een echte grote beurt te geven!Toepassing grindvloer

Grindvloeren zijn toepasbaar in een klassieke-, trendy-, moderne-, of designinrichting. De slijtvastheid maakt grindtapijt ideaal voor het gebruik in woonruimtes, winkelruimtes, showrooms of kantoren. Zelfs bij intensief gebruik blijft de vloer strak en fris en ontstaan er geen 'looppaden' op de veel belopen routes.


Populariteit grindvloeren

Steeds meer mensen zien de voordelen van een grindvloer. De grindvloer is tegenwoordig thuis in ieder vertrek van de kelder tot de woonkamer, de keuken, de badkamer, de slaapkamer en de zolderkamer. De commerciële toepassing van grindvloeren neemt hand over hand toe.


Kleuren grindvloer?

Het aantal leverbare kleuren is haast oneindig en door toepassing van verschillende korrelgroottes kunt u uw eigen creativiteit de vrije loop laten. Naast het aanbod van praktisch iedere RAL kleur is het grind ook verkrijgbaar in aluminiumtinten en in een zeer uitgebreide collectie metallic kleuren, eventueel voorzien van extra glitters. Daarnaast hebben wij onze eigen '15 MIX Kleuren'. Dit zijn de mengverhoudingen die het meest worden gekozen en die ook direct leverbaar zijn. De meest gangbare grindvloer kleuren ziet u hieronder:Grind op de trap

Siergrind, woongrind, grindtapijt of korreltapijt zoals het ook wel wordt genoemd is ideaal om uw trap mee te bekleden. Traprenovatie met behulp van grind maakt van uw trap een blikvanger in huis!


Bedrijfsnaam of logo meeleggen

Het meeleggen van de bedrijfsnaam of een logo is een sterke identiteitsgadget voor bedrijven. Onze vakmensen zijn daarin zeer bedreven. In onze showroom beschikken we over tal van voorbeelden.
Meest gestelde vragen over grindvloeren

klik hier >>


Geef ons een INTRO likeBezoek onze showroom!
De koffie staat klaar!