Intro Vloerencentrum legt grindvloer bij Volkswagen

Grindvloer leggen in een internationale beurs hal

De beste grindvloer voor bedrijven

 05-09-2017    Grindvloeren

Met het Intro Vloerencentrum team op pad

Op zondag 27 augustus vertrokken we met 4 volgeladen busjes gereedschap, materialen en 9 medewerkers vanuit de hoofdvestiging van Intro Vloerencentrum te Kerkrade naar Frankfurt. Daar gingen we een grote klus klaren voor Volkswagen. Volkswagen heeft een stand op de Automechanika Beurs in september. Dit is 's werelds leidende vakbeurs voor de Automotive industrie. Het team bestond uit medewerkers van vestigingen van Intro Vloerencentrum uit Nederland, Intro Vloerencentrum Belgie en Introbodenzentrum Duitsland De sfeer zat er bij onze medewerkers al goed in.


Voorbereiding

Na een rondleiding in de hal en kennismaking met de medewerkers gingen we de boel opmeten. In totaal ging het om 750 m2. Het uitladen kon beginnen. We hebben eerst profielen geplaatst, dit om het uitlopen van het grind tegen te gaan en vervolgens een primer aangebracht.


Grind leggen

Het grind moet gemengd worden met epoxy en over het oppervlak worden uitgestreken, daarna gladstrijken en dan moet het een hele nacht drogen.Hongerige Magen

Tussendoor moet er natuurlijk ook gegeten worden om weer op krachten te komen na het zware werk. Gelukkig is dat in Duitsland geen probleem. Schnitzels zo groot als deurmatten.Afwerking

Tot slot komt er een laklaag overheen om het grind te beschermen tegen vuil. Volkswagen heeft voor een matte laklaag gekozen omdat ze een matte uitstraling willen.


Het eindresultaat

Een mooie, gladde grindvloer voor een professionele uitstraling! en weer een tevreden klant.


Wilt u ook een bedrijfsvloer van grind? In uw hal, winkel of praktijkruimte?

Of lijkt het u wat voor de woonkamer, keuken of trap?


Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Bekijk hieronder ook het filmpje