Grindvloer specialist INTRO Vloerencentrum opent een vestiging in Roermond.

Nieuwe Showroom van uw grindspecialist in Roermond

Intro Vloerencentrum opent vestiging in Roermond

 23-01-2018    Grindvloeren


Intro Vloerencentrum, uw specialist in grindvloeren en traprenovaties, is binnenkort ook te vinden in Midden- Limburg. In Roermond openen wij op 17 februari een mooie showroom aan de Willem 2 Singel.

Martin Vardanyan is de vestigingsmanager van Intro Vloerencentrum Roermond.

Martin is voor ons geen onbekende, hij werkt reeds 6 jaar bij Intro Vloerencentrum Nederland. Hij gaat nu zijn vleugels uitslaan in een gave eigen vestiging en neemt zijn jarenlange kennis over grindsoorten, vloerverwarming, gietvloeren, betonlook vloeren en traprenovaties mee.


" Er wordt hard gewerkt om onze showroom in Roermond op tijd klaar te krijgen."


" Zowel de vloeren als de muren worden onder handen genomen."


In Roermond komt een luxe showroom waar u de sfeer kunt proeven van een grindvloer, gietvloer en een beton look vloer of wandafwerking. U vindt bij ons enkele staaltjes vakmanschap in bodembedekking. Zo kunt u meteen zien en ervaren hoe grind aanvoelt en hoe gemakkelijk het schoon te maken is.

Verder hebben we een uitgebreid assortiment aan kleurstalen, zodat u de grootte, structuur en kleur naar eigen keuze kunt uitkiezen. We geven u advies op maat over traprenovaties, Krystalstone grindsoorten, vloerverwarming, betonlook vloeren en gietvloeren." De voorgevel van de nieuwe Intro Vloerencentrum vestiging in Roermond"


Wilt u meer weten over de toepassingen van grind in uw woning? Wilt u uw trap renoveren? Wilt u een strakke gietvloer in uw nieuwbouwhuis? Wilt u kennis maken met de nieuwste trend Betonlook vloeren of wanden?

Laat u door ons inspireren en informeren en kom langs bij Intro Vloerencentrum in Roermond. Wij zijn geopend vanaf 17 februari 2018!

Intro Vloerencentrum Roermond
Willem II Singel 29,
6041 HP Roermond.

Tel.nr 0031-638320704

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht