...

Vloerverwarming Limburg

Vloerverwarming is een geschikte vorm van om je huis te verwarmen als je een energiezuinige woning hebt. Je hebt geen radiatoren nodig en je krijgt een aangenaam warmtegevoel door de homogene temperatuursverdeling. Wil je meer weten over het leggen van vloerverwarming? In dit artikel ontdek je er alles over. Vloerverwarming leggen hoeft niet duur te zijn. Soms kun je volstaan met minimale ingrepen waardoor de kosten alleszins redelijk blijven. 

Wilt u vloerverwarming in uw woning laten leggen? Dan bent u bij Intro Vloerencentrum in Limburg aan het juiste adres. Wij zijn de expert op het gebied van vloerverwarming in Limburg. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u ervan verzekerd van goede kwaliteit en service. Tegelijkertijd bieden wij u de beste prijs-kwaliteit verhouding en korte levertijden. 

Intro Vloerencentrum is werkzaam in onder andere Zuid-Nederland, België en Duitsland; waaronder de plaatsen: Heerlen, Maastricht, Kerkrade, Roermond, Sittard, Weert en Venlo. 

Vloerverwarming onder nieuwe of bestaande vloeren

Vloerverwarming kan worden geplaatst onder zowel nieuwe als bestaande vloeren. Voor elk type vloer is er wel een mogelijkheid om vloerverwarming te installeren. Daarnaast biedt verwarming veel andere voordelen.

Vloerverwarming aanbrengen

Het aanbrengen van vloerverwarming kan ook in bestaande woningen. Dit kan meestal zonder hak en breekwerk. De vloerverwarming wordt dan ingefreesd in de bestaande vloer. Indien er voldoende hoogte is, kan de vloer ook geïsoleerd worden. Daarmee is het rendement nog hoger en spaart u energiekosten. Het in frezen is meestal binnen 1 dag gebeurd. De vloerverwarming wordt dan aangesloten op de bestaande CV installatie en is te bedienen met de aanwezige thermostaat. Vloerverwarming werkt efficiënter dan een normale verwarming.

Voordelen vloerverwarming

Vloerverwarming vergelijken?

Heeft u al een offerte voor vloerverwarming van een andere partij en bent u benieuwd of het goedkoper (of eerlijker) kan? Dan kijken onze adviseurs graag met u mee. In sommige gevallen kunnen we meteen met een tegenbod komen wat u voordeliger uitkomt. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum nieuws

Veel gestelde vragen over gietvloer

introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!

10% korting op alle vloeren! 30 jaar

10% korting op een nieuwe vloer

Met trots vieren we in 2024 het 30-jarig bestaan van Intro Vloerencentrum. Om dit speciale moment te vieren, ontvangt iedereen die een nieuwe vloer besteld tussen 4 t/m 30 juni 10% korting.

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showrooms in Kerkrade of Maastricht of vraag direct een offerte aan.