...

Gietvloer Heerlen

Wist u dat er voor moderne interieurs steeds vaker gekozen wordt voor een gietvloer? Dat is niet gek, want een gietvloer is naadloos en bijzonder veelzijdig. Zo kan er goed gecombineerd worden met kleuren voor een unieke uitstraling en loopt de vloer naadloos over naar andere ruimtes. Als u een gietvloer in Heerlen wilt laten leggen, dan staan de specialisten van Intro Vloerencentrum voor u klaar. Met ruim 30 jaar ervaring en veel succesvolle projecten, zijn we een waar begrip in de regio geworden. Dankzij ons ruim aanbod, kwalitatieve materialen en vakmanschap zorgen we elke keer weer voor een geslaagd project.

Waarom een gietvloer in Heerlen laten leggen?

Een gietvloer heeft verscheidene voordelen. Allereerst is een gietvloer volledig naadloos aan te leggen in veel soorten ruimtes. Daarnaast is een gietvloer bijzonder onderhoudsvriendelijk, aangezien vuil zich nergens kan opstapelen. Het schoonmaken en vooral schoonhouden van een gietvloer is dan ook een eenvoudige klus. Nog een voordeel van een gietvloer is dat het materiaal van nature geluidsdempend is en goed bestemd is tegen vloeistoffen. Een gietvloer is tevens bijzonder slijtvast en daardoor goed bestemd tegen intensief gebruik. Bovendien heeft een gietvloer van nature een zachte matte uitstraling. Zo oogt de vloer rustig en voelt de vloer zacht en warm aan. 

De verschillende toepassingen

Als u een gietvloer in Heerlen wilt laten leggen, dan bent u bij Intro Vloerencentrum aan het juiste adres. U vindt bij ons een zeer ruim aanbod en maatwerk is altijd mogelijk. Een gietvloer is veelzijdig en kent daarom veel toepassingen. Particulieren kiezen veelal voor een gietvloer vanwege het uiterlijk en comfort, maar ook in het bedrijfsleven zoals in de utiliteitsbouw en industrie zijn de voordelen van gietvloeren wenselijk. Zo is een gietvloer makkelijk in onderhoud en bovendien zeer geschikt voor vloerverwarming. Aangezien een gietvloer naadloos af te werken is, zijn de toepassingen eindeloos!

Soorten gietvloeren

Over het algemeen wordt er gekozen voor polyurethaan als het gaat om particuliere woningen en utiliteitsbouw. Voor industriële toepassingen wordt er veelal gekozen voor epoxyhars. Daarnaast is er nog een cementgebonden soort, vooral voor woontoepassingen en MKB (woonbeton). 

Epoxy

Wilt u een gietvloer voor een magazijn, opslagruimte of fabriek laten leggen in Heerlen? Dan raden we een gietvloer van epoxy aan. Een epoxy gietvloer wordt gemaakt van 2-componenten kunsthars. Dit type gietvloer is geweldig voor industriële toepassingen. Zo is dit type gietvloer niet kleurecht, maar wel bijzonder hard en slijtvast. Zeker als u het vergelijkt met een PU-gietvloer. Het is tevens mogelijk om dit type vloer over te schilderen voor een gewenste kleur. 

Polyurethaan

Als u een gietvloer voor een woning in Heerlen wilt laten leggen, dan raden we polyurethaan aan. Polyurethaan is een zeer elastisch materiaal, waardoor dit type vloer makkelijk te leggen is en stevig aanvoelt. Dit zorgt er tevens voor dat eventuele scheuren in de ondergrond worden opgevangen in het materiaal. Er bestaan twee soorten polyurethaan. Er is een aromatische en een alifatische variant. De alifatische variant heeft het voordeel nagenoeg kleurecht te zijn en is daarom zeer geschikt voor woningen, winkels en kantoren. 

Ruime keuze uit kleuren voor uw gietvloer in Heerlen

Ongeacht het type interieur waarvoor u gaat, vindt u bij Intro Vloerencentrum de juiste gietvloer voor uw woning of bedrijf in Heerlen. Zo kunnen wij gietvloeren in nagenoeg elke RAL-kleur leveren. Wilt u een gietvloer in Heerlen personaliseren? Maatwerk is altijd mogelijk. Onze specialisten komen graag bij u langs om zo tot een geschikte kleur en type gietvloer te komen.

Ontdek ons aanbod in de showroom

Wilt u graag een gietvloer laten leggen in Heerlen, maar wilt u allereerst een goed idee krijgen van ons geselecteerd aanbod? We heten u van harte welkom in onze showroom te Kerkrade en Maastricht. Onze specialisten staan klaar om uw wensen aan te horen en geven u graag persoonlijk advies. Gietvloeren zijn veelzijdig en maatwerk is dan ook vaak gewenst. Bij Intro Vloerencentrum bent u verzekerd van vakmanschap en kwalitatieve materialen!

Ontvang advies aan huis

Wenst u het perspectief van een specialist? We komen graag bij u langs voor een gietvloer in Heerlen. Onze specialisten luisteren graag naar uw wensen en bieden persoonlijk advies. Zo weet u direct wat mogelijk is en stellen we een vrijblijvende offerte op. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan gaan we direct aan de slag en heeft u in no-time een naadloze gietvloer in Heerlen.

 

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialisten vertellen graag meer over de verschillende soorten vloeren in ons aanbod en geven graag advies. Alvast een kijkje nemen in succesvol afgeronde projecten? Bekijk onze projecten ter inspiratie!

Beoordelingen van onze klanten

Super vriendelijk en behulpzaam..! Doen niet moeilijk, komen afspraken na en hebben een geweldige service met zeer kundige en vriendelijke medewerkers

Super vloer, super mensen en super vriendelijk! En daarbij ook nog eens een nette prijs verhouding. Wat wil je nog meer!

Interesse in een vloer van Intro Vloerencentrum?

Heb je al een offerte van een andere aanbieder, maar twijfel je over de kwaliteit en vakkundigheid? Met onze 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep. Onze adviseurs kijken graag met je mee en geven je een eerlijk advies. Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Intro Vloerencentrum
4.5
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Daarom kiest u voor Intro Vloerencentrum

Gratis Premium Leefbeton Inspiratie folder

Vraag gratis de Premium Leefbeton inspiratie folder aan. Deze zit vol met informatie voor jouw droom betonvloer. 

7 redenen om te kiezen voor een Premium Leefbeton vloer!

introvloerencentrum gietvloer 4

Op zoek naar inspiratie?

Vraag ons gratis e-magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende beton en gietvloeren!