Woonbeton van INTRO vloeren, Topdesign Betonlook

Betonlook met net dat beetje meer! Steeds meer mensen raken gecharmeerd van de basic uitstraling van kale gepolijste beton. Wij spelen daar op in met onze Topdesign Betonlookvloer. Woonbeton is een cementgebonden mortel die verder kan bestaan uit silicaat en kwarts. Door het water waarmee normaal gesproken de cement wordt gemaakt te vervangen door epoxyhars ontstaat een mortel die bij uitharding inderdaad zo hard als beton is, maar verder de aangename eigenschappen van kunststof heeft:

Iedere Topdesign Betonlookvloer is een uniek kunstwerk

Het eindresultaat van onze Topdesign Betonlookvloer en de uitstraling ervan wordt helemaal naar uw eigen smaak bepaald. We kunnen door menging van de grondstoffen een eindresultaat creëren dat helemaal uniek is voor uw interieur. Kleuraccenten, wolk effecten, tekening; we maken van uw vloer precies die spannende, levendige of juist rustgevende strakke vloer die u voor ogen staat.

 
Intro vloerencentrum betonlook design

Unieke eigenschappen van de Topdesign Betonlookvloer

Een Topdesign Betonlookvloer is een hoogwaardig, waterdicht cementproduct. Het wordt ook leefbeton, woonbeton of betonlook genoemd. De beton wordt niet verkregen door menging van cement met water, maar door menging met een speciale hars waardoor het product tegelijk sterk en flexibel wordt. De afwerking gebeurd door middel van een speciale seal met daarover een tweecomponenten PU-laag.

Door de naadloze aanbrenging op de ondergrond ontstaat een strakke vloer die alle ruimtes op die verdieping met elkaar verbindt. Zo ontstaat er een aaneengesloten vloer die zeer hygiënisch en praktisch in het dagelijks gebruik is. Door de probleemloze verwerkbaarheid van de mortel kunt u de structuur zelf bepalen, of dat nu dynamisch, wolken effect of strak is. Geen enkele vloer is hetzelfde, uw vloer is eenvoudig en uniek. 

De kenmerken van Topdesign Betonlook vloeren:

betonvloeren voor in de woonkamer zijn onderhoudsvrij vloeren

Naadloos eenheid creëren

Een Topdesign Betonlookvloer maakt van alle ruimtes een naadloze eenheid. Daarbij zijn de Topdesign Betonlookvloeren watervast en slijtvast en hebben ze in tegenstelling tot tegels geen voegen waarin water en vuil kunnen achterblijven. In de doucheruimte is dit vanzelfsprekend een enorm pluspunt. De vloeren zijn makkelijk schoon te houden waardoor schimmel geen kans krijgt.

Super vriendelijk en behulpzaam..! Doen niet moeilijk, komen afspraken na en hebben een geweldige service met zeer kundige en vriendelijke medewerkers

René Kleuters

Super vloer, super mensen en super vriendelijk! En daarbij ook nog eens een nette prijs verhouding. Wat wil je nog meer!

Caroline Jasper

Woonbetonvloer vergelijken?

Heeft u al een betonvloer offerte van een andere partij en bent u benieuwd of het goedkoper (of eerlijker) kan? Dan kijken onze adviseurs graag met u mee. In sommige gevallen kunnen we meteen met een tegenbod komen wat u voordeliger uitkomt. Neem dan contact op. 

Intro Vloerencentrum nieuws

Veel gestelde vragen over vloeren