INTRO vloerencentrum.nl logo

Met het Intro Vloerencentrum team op pad

Op zondag 27 augustus vertrokken we met 4 volgeladen busjes gereedschap, materialen en 9 medewerkers vanuit de hoofdvestiging van Intro Vloerencentrum te Kerkrade naar Frankfurt. Daar gingen we een grote klus klaren voor Volkswagen. Volkswagen heeft een stand op de Automechanika Beurs in september. Dit is ‘s werelds leidende vakbeurs voor de Automotive industrie. Het team bestond uit medewerkers van vestigingen van Intro Vloerencentrum uit Nederland, Intro Vloerencentrum Belgie en Introbodenzentrum Duitsland De sfeer zat er bij onze medewerkers al goed in.

Volkswagen kiest voor Intro Vloerencentrum
Intro vloerencentrum team bij VW beurshal

Voorbereiding

Na een rondleiding in de hal en kennismaking met de medewerkers gingen we de boel opmeten. In totaal ging het om 750 m2. Het uitladen kon beginnen. We hebben eerst profielen geplaatst, dit om het uitlopen van het grind tegen te gaan en vervolgens een primer aangebracht.

Grind leggen

Het grind moet gemengd worden met epoxy en over het oppervlak worden uitgestreken, daarna gladstrijken en dan moet het een hele nacht drogen.

Volkswagen beurs hal 1
Volkswagen beurs hal 2

Hongerige magen

Tussendoor moet er natuurlijk ook gegeten worden om weer op krachten te komen na het zware werk. Gelukkig is dat in Duitsland geen probleem. Schnitzels zo groot als deurmatten.

Intro team bij Volkswagen beurshal Frankfurt

Afwerking en eindresultaat

Tot slot komt er een laklaag overheen om het grind te beschermen tegen vuil. Volkswagen heeft voor een matte laklaag gekozen omdat ze een matte uitstraling willen. Een mooie, gladde grindvloer voor een professionele uitstraling! en weer een tevreden klant.

Eindresultaat Intro vloerencentrum Volswagen beurs Frankfurt

Diverse grote showrooms in Europa
Bel Intro Vloerencentrum 085 – 06  85 052

 

Volg ons:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U bent van harte welkom in een van onze vele showrooms.

De koffie staat altijd voor u klaar bij intro vloerencentrum

© 2018 Intro Vloerencentrum – Powered by Caruda ICT