INTRO vloerencentrum.nl logo

Martin Vardanyan is de eigenaar van Intro Vloerencentrum Roermond

Intro Vloerencentrum, uw specialist in grindvloeren en traprenovaties, is ook te vinden in Midden- Limburg. In Roermond is de vestiging te klein geworden en ze verhuizen naar een nieuwe locatie. De opening hiervan zal plaatsvinden op 1 april. Nee dit is geen grap, want Marin wilt groots uitpakken met aanbiedingen.

Martin is voor ons geen onbekende, hij werkt reeds 8 jaar bij Intro Vloerencentrum Nederland. Hij gaat nu zijn vleugels uitslaan in een gave eigen vestiging en neemt zijn jarenlange kennis over grindsoorten, vloerverwarming, gietvloeren, betonlook vloeren en traprenovaties mee.

In Herten komt een luxe showroom waar u de sfeer kunt proeven van een grindvloer, gietvloer en een beton look vloer of wandafwerking. U vindt bij ons enkele staaltjes vakmanschap in bodembedekking. Zo kunt u meteen zien en ervaren hoe grind aanvoelt en hoe gemakkelijk het schoon te maken is.

Verder hebben we een uitgebreid assortiment aan kleurstalen, zodat u de grootte, structuur en kleur naar eigen keuze kunt uitkiezen. We geven u advies op maat over traprenovaties, Krystalstone grindsoorten, vloerverwarming, betonlook vloeren en gietvloeren.

home header intro vloerencentrum roermond
Herten1
Herten2
home header intro vloerencentrum roermond

Kom een kijkje nemen in onze vestiging

Wilt u meer weten over de toepassingen van grind in uw woning? Wilt u uw trap renoveren? Wilt u een strakke gietvloer in uw nieuwbouwhuis? Wilt u kennis maken met de nieuwste trend Betonlook vloeren of wanden?

Laat u door ons inspireren en informeren en kom langs bij Intro Vloerencentrum in Roermond. Wij zijn geopend vanaf 17 februari 2018!

Intro Vloerencentrum Roermond
Kristalweg 22,
Herten
Tel.nr 0031-638320704

Diverse grote showrooms in Europa
Bel Intro Vloerencentrum 085 – 06  85 052

 

Volg ons:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U bent van harte welkom in een van onze vele showrooms.

De koffie staat altijd voor u klaar bij intro vloerencentrum

© 2018 Intro Vloerencentrum – Powered by Caruda ICT